ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017

Λαφαζάνης: Στο σκαμνί θα κάτσουν όλοι οι μνημονιακοί πραξικοπηματίες


Επιλογή Φωτο: Λεωνίδας Οικονομίδης
Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης μιλώντας για την πολιτική που άσκησε ο Τσίπρας το 2015, με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο πρωθυπουργός στον «Guardian».
«Αυτός (Αλέξης Τσίπρας) είναι το πρόβλημα στην κυβέρνηση και κανένας άλλος. Λάθος είναι η πολιτική που ακολουθεί ο πρωθυπουργός, η προδοσία του που οδηγεί στην καταστροφή τη χώρα», δήλωσε ο κ. Λαφαζάνης.
«Η μόνιμη θέση Τσίπρα ήταν να παραμείνουμε στην Ευρωζώνη. Ποτέ δεν είχε στο μυαλό του την έξοδο από την Ευρώπη», πρόσθεσε.
Ταυτοχρόνως, δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον πρωθυπουργό ανιστόρητο και αγεωγράφητο, με αφορμή τις δηλώσεις του στον «Guardian» ότι αν αφήσουμε την Ευρωζώνη, δεν έχουμε πού να πάμε, παρά σε ένα άλλον Γαλαξία.
«Ο Τσίπρας ξεπούλησε με τον πιο ξεδιάντροπο τρόπο τη λαϊκή βούληση δύο φορές για να ακολουθήσει το μνημονιακό δρόμο. Γιατί δηλαδή, δεν υπάρχουν χώρες που ζουν εκτός ευρωζώνης; Αυτές σε άλλον πλανήτη ζουν;».
Ερωτηθείς για το εάν επιθυμεί τη διενέργεια Εξεταστικής για την περίπτωση Βαρουφάκη και τις περίφημες αποκαλύψεις του σημείωσε ότι «αυτά τα θεωρώ αστεία πράγματα. Όταν μια εξεταστική ωστόσο, ζητάται, η κυβέρνηση πρέπει να το εκτελεί, έτσι ώστε να δείχνει ότι υπάρχει διαφάνεια και δεν έχει να κρύψει τίποτα. Να δείτε, ότι στο σκαμνί θα μπουν όλοι οι μνημονιακοί πραξικοπηματίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: