ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017

Δεκάδες οι ενστάσεις στο ΠΥΣΔΕ Λάρισας!


onlarissa.gr
Άλλη μία μέρα έντασης αποδείχθηκε η Παρασκευή στις διευθύνσεις εκπαίδευσης της περιοχής, στο πλαίσιο της διαδικασίας επιλογής διευθυντών σχολικών μονάδων.
Αφορμή αυτή τη φορά το … ερώτημα αν οι υποψήφιοι έχουν ή όχι το δικαίωμα να ζητήσουν τα φύλλα αξιολόγησής τους, προκειμένου να υποβάλουν ένσταση επί των πινάκων με τα μόριά τους που έδωσε προχθές στη δημοσιότητα το διευρυμένο ΠΥΣΔΕ.
Όσο παράξενο κι αν ακούγεται στους … μη κατέχοντες την εκπαιδευτική πρακτική, χρειάστηκε η εισαγγελική παρέμβαση, αργά το μεσημέρι της Παρασκευής, προκειμένου οι υποψήφιοι να λάβουν τα φύλλα αξιολόγησής τους, ενόψει της ένστασής τους.
Μιλώντας για ενστάσεις, μαθαίνουμε ότι ο αριθμός τους, μόνο στο ΠΥΣΔΕ Λάρισας, είναι γύρω στις … 50, περίπου δηλαδή το ένα τρίτο όσων υπέβαλαν αρχικά αίτηση για μια θέση διευθυντή σχολείου!
Οι υπεύθυνοι έχουν ακόμα πολύ δουλειά, με άλλα λόγια…

Δεν υπάρχουν σχόλια: