ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

Ο Γιώργος Δακής καλωσορίζει τον πρωθυπουργό στην ακριτική περιοχή μας

κ. πρώην περιφερειάρχη, η ανεργία και τα περιβαλλοντικά προβλήματα απ' ότι θυμάμαι, υπήρχαν και επί της δικής σας θητείας... 

Σας καλωσορίζουμε κ. Πρωθυπουργέ στη Δυτική Μακεδονία, την ενεργειακή καρδιά της χώρας και κατά τραγική ειρωνεία πρωταθλήτρια στην ανεργία με οξυμμένα περιβαλλοντικά προβλήματα. Ευχόμαστε η επίσκεψή σας να συνδυαστεί με θετικά αποτελέσματα για την Περιφέρειά μας, αν και δεν έχετε τις προτάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου, αφού παραδόξως η Περιφερειακή Αρχή του κ. Καρυπίδη, που στερείται επιχειρησιακού αναπτυξιακού σχεδίου, δεν φρόντισε να συγκαλέσει το ανώτατο όργανο δημοκρατικού προγραμματισμού, ως όφειλε, ενόψει του σημαντικού γεγονότος της επίσκεψης σας στην περιοχή μας.
Εμείς ως παράταξη που αγαπά αυτόν τον τόπο και εργάζεται με συνέπεια και υπευθυνότητα για την πρόοδο του, ευχόμαστε να δώσετε λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα και να συμβάλετε με τις αποφάσεις σας στην αναπτυξιακή προοπτική των Δυτικομακεδόνων.
Αναμένουμε κ. Πρωθυπουργέ με ενδιαφέρον τις εξαγγελίες σας για τη Δυτική Μακεδονία και σας διαβεβαιώνουμε ότι, αν και δεν ερωτηθήκαμε από κανέναν για να καταθέσουμε προτάσεις στο «Αναπτυξιακό Συνέδριο», ό,τι καλό θα το επικροτήσουμε, αλλά θα κρίνουμε αυστηρά και αντικειμενικά τις παραλείψεις όλων.
Για μας προέχει το συμφέρον του τόπου και των πολιτών, πέραν και έξω από οποιεσδήποτε αντιπαραθέσεις.
Γιώργος Δακής
Πρώην Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας
Επικεφαλής του Συνδυασμού
Συμμαχία των Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία

Δεν υπάρχουν σχόλια: