ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017

Κουτσούμπας: Εμπαιγμός της κοινωνίας ο δήθεν αντιμνημονιακός αγώνας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ


«Αυτός ο δήθεν αντιμνημονιακός αγώνας ήταν ο μεγαλύτερος εμπαιγμός της ελληνικής κοινωνίας για να αναρριχηθούν στην εξουσία οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Όχι μόνο δεν έσκισαν τα μνημόνια, όπως έλεγαν, αλλά μας φόρτωσαν κι άλλα», τονίζει ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας με συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Ελευθερία του Τύπου.

Για την υπόθεση Noor I, ο κ. Κουτσούμπας υποστηρίζει ότι ο πρωθυπουργός στηρίζει τον Π. Καμμένο, διότι «αυτή την περίοδο γίνεται μεγάλη διαμάχη επιχειρηματικών συμφερόντων και στον τομέα των μίντια», ενώ σημειώνει ότι «δεν μπορεί μια κυβέρνηση που υποτίθεται πως είναι ο "τηρητής του νόμου και της τάξης" να παίζει με το μέρος ενός επιχειρηματία εις βάρος ενός άλλου. Σημαίνει πως κάτι θέλει να πάρει, κάτι κρύβεται πίσω από αυτή την υπόθεση».

Τέλος, εξηγεί ότι το ΚΚΕ είναι αντίθετο στα σύμφωνα συμβίωσης διότι «ανοίγει τον δρόμο για υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια» κάτι για το οποίο «υπάρχει διαμάχη ακόμα και στην επιστημονική κοινότητα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: