ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Για «καθεστώς στυγνής δικτατορίας» κάνει λόγο ο πρώην Πρόεδρος του ΣτΕ


kathimerini.gr
 ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥ
Προσωπική δήλωση καταδίκης των δηλώσεων κυβερνητικών στελεχών για αποφάσεις δικαστηρίων, για ενέργειες ή παραλείψεις δικαστικών, σε υψηλούς τόνους που φθάνουν ως το σημείο να αναφέρεται ότι «αισθανόμαστε ότι ζούμε σε καθεστώς στυγνής δικτατορίας», εξέδωσε ο πρώην Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Γεώργιος Παναγιωτόπουλος.
Ο κ. Παναγιωτόπουλος σημειώνει μεταξύ άλλων σε ασυνήθιστα υψηλούς τόνους και με εκφράσεις σκληρές ότι «έτσι καταρρακώνονται πλήρως οι θεσμοί» και καλεί τους δικαστικούς λειτουργούς «να γυρίσουν την πλάτη σε όσους ασχημονούν και υβρίζουν τη δικαιοσύνη" διότι όπως επισημαίνει» όλοι αυτοί δεν είναι μόνον νομικά άσχετοι και είναι και θεσμικά κατάπτυστοι".

Αναλυτικά η δήλωση του

Αποτελεί διεθνή πρωτοτυπία το γεγονός ότι κατά το κατά το πρόσφατο χρονικό διάστημα κατά της Ελληνικής Δικαιοσύνης εκτοξεύονται ασχημίες και ύβρεις, η δε υπηρεσιακή ηγεσία των Ελληνικών Δικαστηρίων παραμένει τελείως σιωπηλή.
Κατά το πρόσφατο χρονικό διάστημα τα κυβερνητικά στελέχη προσπαθούν να ανακαλύψουν «μονοπάτια», προκειμένου να παραβιάσουν απόφαση Ανωτάτου Δικαστηρίου. Γράφουν μαντινάδες, για να λοιδορήσουν δικαστικούς λειτουργούς, τους οποίους, εκτός από τυφλούς, αποκαλούν και κωφούς, απαρνούμενοι, με τον τρόπο αυτόν, «την ίδια τους την μάνα και το πατρικό τους σπίτι» μέσα στο οποίο ανδρώθηκαν. Έτσι λοιπόν καταρρακώνονται πλήρως οι θεσμοί και αισθανόμαστε ότι ζούμε σε καθεστώς στυγνής δικτατορίας.
Μετά από 40 χρόνια πραγματικής δικαστικής υπηρεσίας δικαιούμαι νομίζω να απευθύνω προς τους Έλληνες δικαστικούς λειτουργούς την ευχή να ασχοληθούν απερίσπαστοι με τα δικαστικά τους καθήκοντα και να γυρίσουν την πλάτη σε όλους όσοι ασχημονούν και υβρίζουν την Ελληνική Δικαιοσύνη, όλοι αυτοί δεν είναι μόνον νομικά άσχετοι, είναι και θεσμικά κατάπτυστοι.
Οι Έλληνες δικαστικοί λειτουργοί μόνο με την στάση αυτή θα δώσουν την ελπίδα ότι στην Πατρίδα μας θα λειτουργήσουν οι Δημοκρατικοί θεσμοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: