ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018

Στην κορυφή της Ευρώπης οι ομάδες πετοσφαίρισης του Ολυμπιακού!

Η Ελλάδα πανηγυρίζει! "Άλωσε" την Προύσα, η γυναικεία ομάδα πετοσφαίρισης του Ολυμπιακού...
Μυθικός θρίαμβος της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς κατάκτησαν τον πρώτο διεθνή τίτλο στην Ιστορία του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ, με απίθανη ανατροπή.
Ο Ολυμπιακός, που είχε ηττηθεί (2-3) στον πρώτο τελικό του Challenge Cup εντός έδρας, «ταπείνωσε» την Μπούρσα στην Τουρκία, νίκησε στο δεύτερο αγώνα με 3-1 και πανηγυρίζει, μαζί του η αθλητική και όχι μόνο, Ελλάδα.
Τα σετ (πρώτη η γηπεδούχος): 25-23, 20-25, 18-25, 16-25.

Το ανδρικό τμήμα πετοσφαίριασης του Ολυμπιακού δεν τα κατάφερε, όπως το γυναικείο... 

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ηττηθεί με 3-1 σετ στη γειτονική χώρα πριν από μία εβδομάδα και παρουσία 11 χιλιάδων φίλων τους στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, επιχείρησαν την ανατροπή στο 2ο παιχνίδι της σειράς.
Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν και στο δεύτερο τελικό από τη Ραβέννα με το ίδιο σκορ (1-3), με τους Ιταλούς να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Challenge Cup. 
Τα σετ: 26-28, 25-23, 20-25, 18-25. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: