ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Μαρινάκης προς ποδοσφαιριστές: Με έχετε κάνει και εμένα, όπως και τον κόσμο μας, να σιχαίνομαι να βλέπω τη μεγάλη μου αγάπη!


Πρόεδρε, αυτήν την αγάπη δεν μπορείς να τη σιχαθείς! Θα είμαστε ερωτευμένοι νυν και αεί... 
naftemporiki.gr
Πυρ και μανία με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Οι «ερυθρόλευκοι» είδαν το διαφορετικό πρόσωπο του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, όπου βρέθηκε ο τελευταίος και τα έψαλλε για τα καλά σε όλους. Παράλληλα ανακοίνωσε βαρύτατο πρόστιμο 400.000 ευρώ, ενώ ξεκαθάρισε προς πάσα κατεύθυνση ότι θα ακολουθήσουν πολλές αποχωρήσεις από το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν έξαλλος μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού στη Λιβαδειά και πήγε με άγριες διαθέσεις στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Εκεί όπου κατέστησε περισσότερο υπεύθυνους για την εικόνα της ομάδας τους παίκτες και λιγότερο τον Όσκαρ Γκαρθία και τους συνεργάτες του.
«Στη ζωή μου έχω μάθει να δημιουργώ. Θα τα χτίσω όλα από την αρχή. Ο Ολυμπιακός θα γίνει η ομάδα που ονειρευόμαστε. Αρκετά σας ανέχτηκα και εγώ και ο κόσμος μας. Να φύγετε από σήμερα και να συνεχίσετε τις διακοπές σας», τόνισε μεταξύ άλλων απευθυνόμενος προς τους παίκτες ο «ισχυρός άνδρας» του συλλόγου και συνέχισε:
«Εγώ στη ζωή μου δεν έχω φοβηθεί ποτέ τίποτα. Κάθε μέρα χτίζω και συνθέτω κάτι καινούργιο, με επιτυχία, οπότε κανένα πρόβλημα. Όλα από την αρχή! Με έχετε κάνει και εμένα, όπως και τον κόσμο μας, να σιχαίνομαι να βλέπω τη μεγάλη μου αγάπη!
Παρ’ όλο που είστε τόσο κακοί φέτος, μπορούσατε να πάρετε το πρωτάθλημα, είστε όμως τόσο αδιάφοροι που σας έκλεψαν το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη με το επιθετικό φάουλ και το πέναλτι φάντασμα, έξω από την περιοχή και ούτε καν διαμαρτυρηθήκατε!», τους είπε. 
Εν συνεχεία ανακοίνωσε βαρύτατο πρόστιμο: «200.000 ευρώ για τον Παναθηναϊκό και 200.000 για τον Λεβαδειακό. Και όλα αυτά τα λεφτά θα πάνε στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, γιατί εκεί οι αθλητές που ζουν με τα λίγα, αγαπούν τον Θρύλο και τον κόσμο του πολύ περισσότερο από ό,τι εσείς».
Σε έξαλλη κατάσταση ο Μαρινάκης προανήγγειλε αποχωρήσεις: «Να φύγετε λοιπόν από τώρα και να συνεχίσετε κάποιοι τις διακοπές σας. Εμείς το σίγουρο είναι ότι θα σταματήσουμε να σας χαϊδεύουμε και να σας πληρώνουμε, χωρίς να προσφέρετε.
Από εδώ και πέρα θα παίξουμε τα παιχνίδια με την κ20 και ελάχιστους από εσάς. Με όσους αγαπούν την ομάδα και με τα παιδιά της ακαδημίας. Και θα αρχίσουμε το χτίσιμο της επόμενης σεζόν άμεσα. Τα πιτσιρίκια της ακαδημίας σίγουρα το θέλουν περισσότερο και με αυτούς θα παίξουμε τα ματς που απομένουν». 
Τα έχετε όλα, δεν σας λείπει τίποτα και δεν δείχνετε κανέναν σεβασμό! Τα σπίτια και τα αυτοκίνητα σάς νοιάζουν, όχι ο σύλλογος. Για αυτό όταν ξαναέρθω δεν θέλω να δω ούτε τα σκυλιά απ’ έξω. Μόνο τους τίμιους που ματώνουν εδώ κάθε μέρα. Μόνο όσους αγαπούν και σέβονται τον σύλλογο.
Μας έχετε σπάσει τα νεύρα. Νευριάζουν ακόμα και αυτοί που δεν πατάνε στο γήπεδο και δεν πληρώνουν εισιτήριο. Φανταστείτε εμένα που πληρώνω πλουσιοπάροχα όλους εσάς, που πληρώνω εκατομμύρια για να έχετε μια καθημερινότητα που θα είναι μόνο ποδόσφαιρο, που σας δίνω τα πάντα, για να με βρίζουν και από πάνω». 
Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ αναφέρθηκε και στις δικαστικές του περιπέτειες. «Μετά από 6 χρόνια λάσπης στα media, στη Βουλή, κατέπεσε όλη η σκευωρία. Ούτε δικαστήριο δεν θα γίνει.
Ο κόσμος χάρηκε που αποδείχθηκε αυτό που λέγαμε, ότι είναι μια σκευωρία. Αλλά εσείς στο δικό σας κόσμο. Με την συμπεριφορά σας διώξατε τρεις προπονητές.
Ο ένας δεν σας έκανε για την προπόνηση, ο άλλος λέγατε δεν είχε πειθαρχία. Τρεις προπονητές πλήρωσαν αυτά που λέγατε εσείς στους ανθρώπους της ομάδας και αποδείχτηκε τελικά ότι η ευθύνη ήταν δική σας». 
Και κατέληξε: «Όταν παίζεις με ομάδες όπως ο Πλατανιάς, ο σημερινός Παναθηναϊκός, η Λιβαδειά που έχει το 1/15 του μπάτζετ σου, δε θες προπονητή, ούτε πρόεδρο. Να σέβεσαι τον εαυτό σου, αυτό χρειάζεσαι μόνο!
Όσο κοστίζει ένας παίκτης μας παίρνει όλος ο Λεβαδειακός και όσο δυο όλος ο Παναθηναϊκός. Και με πενταπλάσιο μπάτζετ από την ΑΕΚ έχετε αυτή την εικόνα! Ως εδώ όμως! Τελείωσε! Δεν μπορεί η μακράν πιο ακριβοπληρωμένη ομάδα να έχει αυτή την εικόνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: