ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 8 Απριλίου 2018

Η πρόταση του υπουργείου για τα δυσπρόσιτα σχολεία


«Ένταξη Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην κατηγορία Δυσπρόσιτα»

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.1351/1983(56Α), άρθρο 7, παρ. 13γ με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και ύστερα από πρόταση του οικείου Ανώτερου Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου καθορίζονται τα σχολεία που λειτουργούν σε περιοχές δυσπρόσιτες και συγκοινωνιακά απομονωμένες.
Το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων με στόχο τον επανακαθορισμό των σχολικών μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης στην κατηγορία Δυσπρόσιτα καλεί α) το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΠΕ) και β) το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΔΕ) να υποβάλουν έως 22/01/2018 τις εισηγήσεις τους για τις σχολικές μονάδες αρμοδιότητάς τους.
Σας επισυνάπτουμε πίνακα excel που περιλαμβάνει την νέα πρόταση που επεξεργάστηκε και εισηγείται η υπηρεσία για ένταξη σχολικών μονάδων στην κατηγορία Δυσπρόσιτα. Για την υποβληθείσα πρόταση έχει ληφθεί υπόψη η νέα μοριοδότηση των σχολικών μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, όπως έχει ήδη σταλεί στα αρμόδια Κεντρικά Υπηρεσιακά Συμβούλια (ΚΥΣΠΕ-ΚΥΣΔΕ), και στην κατηγορία δυσπρόσιτα κατατάσσονται όλες οι σχολικές μονάδες που προτείνεται να μοριοδοτηθούν από 10 έως 14 μόρια.
Συν.: 1 αρχείο excel
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ 
Εσωτ. Διανομή :
1)Γραφείο κ. Υπουργού
2) Γραφείο Υφυπουργού κ. Μπαξεβανάκη
3) Γραφείο κ. Γενικού Γραμματέα
4) Γεν. Δ/νση Σπουδών Π.Ε. & Δ.Ε.
5) Γεν. Δ/νση Προσωπικού Π.Ε. & Δ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: