ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Γαβρόγλου: Θα είμαστε αμείλικτοι εκεί που δηλώνονται κενά ενώ δεν υπάρχουν

Φαντάζει αδιανόητο αλλά και παράλογο, να μην γνωρίζει το υπουργείο  τα πραγματικά κενά ή τα πλεονάσματα που υπάρχουν στις σχολικές μονάδες!
Όσο για τους μόνιμους διορισμούς κ. υπουργέ, ποιον Οκτώβρη εννοείτε, πριν ή μετά τις εκλογές;

Ο υπουργός παιδείας Κ. Γαβρόγλου κατά τη συζήτηση στη Βουλή επίκαιρης ερώτησης του Βουλευτή του ΚΚΕ Γ. Δελή, σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χιλιάδες αναπληρωτές, είπε:
Θα είμαστε αμείλικτοι εκεί που δηλώνονται κενά ενώ δεν υπάρχουν: Τώρα, εδώ θα πρέπει να συνεννοηθούμε και για ορισμένα άλλα ζητήματα. Για παράδειγμα, θα πρέπει να είμαστε πολύ ειλικρινείς -και αυτό είναι μία έκκληση στα στελέχη που παίζουν κι έναν διοικητικό ρόλο- ως προς τον προσδιορισμό των κενών. Θα είμαστε αμείλικτοι εκεί που δηλώνονται κενά ενώ δεν υπάρχουν. Διότι θέλουμε πραγματικά τις δυνατότητες που έχουμε σήμερα να τις αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την εκπαίδευση.
Επίσης, ο υπουργός τόνισε πως πρώτη προτεραιότητα της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσει, με το τέλος της εποπτείας, μόνιμους διορισμούς.
"Το έχουμε δηλώσει με κάθε τόνο ότι τον Οκτώβριο θα ανακοινώσουμε αριθμό και σύστημα διορισμών", η απάντηση στο κ. Δελή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: