ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016

Διεύθυνση Α/θμιας Εκπ/σης Καστοριάς:Σε ποιες σχολικές μονάδες διαπιστώθηκαν λειτουργικές υπεραριθμίες

Η προσφιλής τακτική της κυβέρνησης είναι να διευθετεί τα πάντα με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, καταργώντας νόμους και διατάξεις που διασφαλίζουν τη νομιμότητα και την ευθικρισία (π.χ. σμίκρυνση προθεσμιών υποβολής δηλώσεων). 


Υπό την ασφυκτική και τελευταίας στιγμής πίεση του υπουργείου και η Διεύθυνση Α/θμιας Εκπ/σης Καστοριάς, ξεκίνησε σήμερα άρον άρον τη διαδικασία των λειτουργικών υπεραριθμιών πριν από την ανακοίνωση της Β΄φάσης των αποσπάσεων. Ευχόμαστε να μην έχουμε αλλαγές λόγω των αποσπάσεων από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ.

Διαπιστώθηκαν 19 υπεραριθμίες Δασκάλων, 10 Νηπιαγωγών και 1 Φυσικής Αγωγής. 

dipe.kas.sch.gr
α) Παρακαλούνται οι Διευθύντριες/ντές –Προϊστάμενοι/ες των Δημοτικών Σχολείων και Προϊστάμενοι/ες των Νηπιαγωγείων στα οποία διαπιστώθηκε λειτουργική υπεραριθμία να ενημερώσουν ενυπόγραφα όλους τους εκπαιδευτικούς ΠΕ70 Δασκάλων, ΠΕ60 Νηπιαγωγών και ΠΕ11 Φυσικής Αγωγής, για την υποχρέωσή τους να υποβάλουν δήλωση υπεραριθμίας.
β) Όλοι οι εκπαιδευτικοί ΠΕ 70- ΠΕ60 και ΠΕ11 που ανήκουν οργανικά στα Δημ. Σχολεία και Νηπιαγωγεία στα οποία διαπιστώθηκε λειτουργική υπεραριθμία, οφείλουν να υποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση να δηλώσουν εάν επιθυμούν ή όχι να κριθούν λειτουργικά υπεράριθμοι και να τοποθετηθούν ως λειτουργικά υπεράριθμοι, από την Πέμπτη 25-8-2016 έως και τη Δευτέρα 29-8-2016 και ώρα 10.00 π.μ.

Συνημμένα:
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΑΣ.docx 


Ανεπίσημες ανακοινώσεις επίσημου οργάνου;
Νέα ήθη!!!
Οι ανεπίσημες ανακοινώσεις από θεσμικά αιρετά όργανα, είναι ενίοτε επικίνδυνες και αποπροσανατολιστικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: