ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Αποκλεισμός των εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής ΠΕ 11 της Α/θμιας Εκπαίδευσης από τη διαδικασία για απόσπαση στα Ευρωπαϊκά Σχολεία για τα σχ. έτη 2016-17 και 2017-18



Θέμα: Αποκλεισμός των εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής ΠΕ 11 της Α/θμιας Εκπαίδευσης από τη διαδικασία για απόσπαση στα Ευρωπαϊκά Σχολεία για τα σχ. έτη 2016-17 και 2017-18
Κύριε Υπουργέ
   Με την από 13-7-2016 πρόσκληση ενδιαφέροντος για απόσπαση εκπαιδευτικών στα ευρωπαϊκά σχολεία για τα σχ. έτη 2016-17 και 2017-18, δημιουργείται, για μια ακόμη φορά, καθεστώς άδικης και άνισης μεταχείρισης έναντι των εκπαιδευτικών ΠΕ11 που υπηρετούν στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.
   Οι, παραπάνω, συνάδελφοι Φυσικής Αγωγής στερούνται της δυνατότητας να τύχουν απόσπασης στα Ευρωπαϊκά Σχολεία για τα σχ. έτη 2016-17 και 2017-18 σε αντίθεση με τους συναδέλφους της ίδιας ειδικότητας οι οποίοι υπηρετούν στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.
   Θεωρούμε ότι αποκλεισμός των συναδέλφων είναι αδικαιολόγητος και ότι είναι δίκαιο και επιβεβλημένο  να γίνει συμπληρωματική προκήρυξη ώστε να δοθεί η δυνατότητα και στους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής οι οποίοι υπηρετούν στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση να συμμετέχουν στη διαδικασία για απόσπαση στα Ευρωπαϊκά Σχολεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: