ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Ανοικτό το σύστημα για νέες αιτήσεις αποσπάσεων!


opsyd.sch.gr
Υποβολή ενστάσεων, επανεξετάσεων, ανακλήσεων αποσπάσεων και νέων αιτήσεων απόσπασης εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης για το διδακτικό έτος 2016-17.
Με βάση το παραπάνω έγγραφο, μπορούν να υποβληθούν τα ακόλουθα:
  • Νέες αιτήσεις αποσπάσεων
Το σύστημα είναι ανοικτό για νέες αιτήσεις αποσπάσεων για ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ, για όσους δεν έχουν ήδη υποβάλει, μέχρι τις 17-08-2016.
  • Ανακλήσεις αποσπάσεων
Για όλους τους τύπους αιτήσεων απόσπασης (εκτός από τις αιτήσεις απόσπασης σε φορείς) το σύστημα θα είναι ανοικτό μέχρι τις 17-08-2016 για ανάκληση απόσπασης σε όσους έχουν ήδη πάρει απόσπαση.
  • Ενστάσεις, επανεξετάσεις
Για όλους τους τύπους αιτήσεων απόσπασης (εκτός από τις αιτήσεις απόσπασης σε φορείς) το σύστημα θα είναι ανοικτό μέχρι τις 17-08-2016 για ένσταση ή επανεξέταση αίτησης απόσπασης μόνο για τους εκπαιδευτικούς που δεν ικανοποιήθηκε η αίτηση απόσπασής τους.
Επιπλέον για τις αιτήσεις απόσπασης ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ και ΣΜΕΑΕ είναι δυνατή η τροποποίηση των προτιμήσεων ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ απόσπασης. 
Σημειώνεται ότι: 
α) Οποιαδήποτε τροποποίηση προτιμήσεων ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ απόσπασης θα ληφθεί υπόψη μόνο αν έχει υποβληθεί και αίτηση επανεξέτασης. 
β) Η ένσταση δεν αποτελεί επανεξέταση.

Προσοχή: Στις ανακλήσεις/ενστάσεις/επανεξετάσεις δε δίδεται αριθμός πρωτοκόλλου, ούτε δυνατότητα εκτύπωσης μέσα από την εφαρμογή. Εφόσον βλέπετε στην οθόνη το περιεχόμενο των ανακλήσεων/ενστάσεων/επανεξετάσεων, έχουν καταχωριστεί σωστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: