ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Αποχώρηση Καλλιάνου από την Ένωση Κεντρώων


kathimerini.gr
Την αποχώρησή του από την Ενωση Κεντρώων ανακοίνωσε ο Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος υπήρξε εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, εκφράζοντας την αντίθεσή του σε «παλαιοκομματικές νοοτροπίες» και δηλώνοντας ότι δεν θέλει να γίνει έμμεσος υποστηρικτής ενός πρωθυπουργού που διέλυσε τη χώρα.
«Παρά το εξασφαλισμένο πολιτικό μου μέλλον στην Ενωση Κεντρώων, αποχωρώ προκειμένου να μην παραβώ ούτε στο ελάχιστο αυτά για τα οποία προσχώρησα», τονίζει ο κ. Καλλιάνος στην επιστολή του προς τον πρόεδρο του κόμματος, επισημαίνοντας ότι θα παραμείνει δίπλα στην κοινωνία και θα αποδοκιμάζει αυτούς που καταστρέφουν τη χώρα.
Επίσης, τονίζει, μεταξύ άλλων: «Aπεχθάνομαι να βαδίζω αντίθετα με τα “πιστεύω” μου όντας έμμεσος υποστηρικτής ενός πρωθυπουργού που διέλυσε τη χώρα, ενός πρωθυπουργού που αποδείχθηκε ότι είναι ο πλέον αναξιόπιστος. Ως νέος πολιτικός επιθυμώ την αλήθεια από τους πολιτικούς και την πολιτική και όχι τα «ναι μεν , αλλά…», αυτό δεν οδηγεί πουθενά».

Η δήλωση Καλλιάνου για τον ΕΝΦΙΑ που ξεχείλισε το ποτήρι
Όλο το τελευταίο διάστημα ο Γιάννης Καλλιάνος, έπαιρνε διακριτικές αποστάσεις από τον αρχηγό του κόμματος του Βασίλη Λεβέντη. Για όποιον μπορεί να διαβάζει πίσω από τις λέξεις, ο εκπρόσωπος του κόμματος εξέδιδε ανακοινώσεις για λογαριασμό του κόμματος, που ήταν ένα κλικ πιο αιχμηρές από τον τρόπο που εκφραζόταν ο ίδιος ο κ. Λεβέντης.
Οι πληροφορίες λένε πως ο μετεωρολόγος δυσανασχετούσε σφόδρα από το έντονο φλερτ του κόμματος του με τον ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που φάνηκε και στην δήλωση του για τον ΕΝΦΙΑ, θέμα που έχει σηκωθεί πολύ ψηλά τα τελευταία 24ωρα. Ο κ. Καλλιάνος είπε χαρακτηριστικά κάνοντας ευθεία επίθεση στην κυβέρνηση: «Όσο και να προσπαθεί ο κ. Αλεξιάδης να «συγκινήσει» τους Έλληνες πολίτες με τον ΕΝΦΙΑ και τις 100 δόσεις, η χώρα έχει καταρρεύσει οικονομικά και η κοινωνία με το ζόρι στέκεται όρθια. Οι οικονομικές – φορολογικές προτάσεις της κυβέρνησης είναι κακές. Χρειάζεται επειγόντως άλλος σχεδιασμός που θα αποβλέπει στο κόψιμο των παθογενειών, στις περικοπές των μη αναγκαίων δαπανών και στην γενικευμένη ελάφρυνση των νοικοκυριών».

Η επιστολή του κ. Καλλιάνου:

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Για έναν χρόνο ακριβώς, όσο κι αν πάλεψα, όσο κι αν διαφοροποιήθηκα ευθυγραμμιζόμενος πάντοτε με τις απαιτήσεις της φτωχοποιημένης μας κοινωνίας, όσο κι αν αντέδρασα για την σωστή και εύρυθμη λειτουργία του κόμματος, υπήρχαν παλαιοκομματικές νοοτροπίες που φώλιαζαν και στην Ένωση Κεντρώων, δυστυχώς.
Ως άνθρωπος που επιζητεί την ανανέωση σε πρόσωπα, πρακτικές και αντιλήψεις και με μοναδικό γνώμονα το καλό του τόπου καθώς και την εύρεση της ελπίδας που τόσο επιθυμούσα να δω στα μάτια των Ελλήνων πολιτών, και παρά το εξασφαλισμένο πολιτικό μου μέλλον στην Ένωση Κεντρώων, αποχωρώ προκειμένου να μην παραβώ ούτε στο ελάχιστο αυτά για τα οποία προσχώρησα.
Αποχωρώ με την συνείδηση μου ήσυχη γιατί θεωρώ πως έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου για να ακουστεί η φωνή της λογικής στα αυτιά των ταλαιπωρημένων πολιτών μας. Παραμένω όμως δίπλα στην κοινωνία και θα αποδοκιμάζω με όλη μου τη δύναμη αυτούς που καταστρέφουν τη χώρα δίνοντας από τη μεριά μου συνεχώς συγκεκριμένες λύσεις για τα ζητήματα που αφορούν της Ελλάδα μας. Θα είμαι επίσης απέναντι σε αυτούς που έταζαν την ελπίδα και έφεραν το χάος.
Δεν συμβιβάζομαι όμως με τίποτα, οφείλω να πω μόνο την αλήθεια στους πολίτες που με εμπιστεύθηκαν και αυτή είναι ότι απεχθάνομαι να βαδίζω αντίθετα με τα «πιστεύω» μου όντας έμμεσος υποστηρικτής ενός Πρωθυπουργού που διέλυσε τη χώρα, ενός Πρωθυπουργού που αποδείχθηκε ότι είναι ο πλέον αναξιόπιστος. Ως νέος πολιτικός επιθυμώ την αλήθεια από τους πολιτικούς και την πολιτική και όχι τα «ναι μεν , αλλά…», αυτό δεν οδηγεί πουθενά.
Θα συνεχίσω τον αγώνα μου με την πλειοψηφία των Ελλήνων ενάντια σε μια κυβέρνηση που απογοήτευσε τους Έλληνες και ιδιαίτερα τους νέους ανθρώπους, που δεν είπε ποτέ αλήθεια στο λαό, που διέλυσε τα όνειρα όλων μας, για να υπάρξει μια νέα και αξιόπιστη λύση που να βγάλει τη χώρα από την κρίση και τα μνημόνια.
Ευχαριστώ θερμά όλους όσους με εμπιστεύθηκαν και όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια μου μέσα από την νευραλγική ιδιότητα του Εκπροσώπου Τύπου. Τέλος, ευχαριστώ και εσάς κ. Πρόεδρε για την συνεργασία που είχαμε.

Μετα τιμής,
Γιάννης Καλλιάνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: