ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Παληγιάννης: "Παίζουν" με την αγωνία των εκπαιδευτικών

Δηλαδή, αγαπητέ Βασίλειε, θα ακολουθήσει και τρίτη φάση αποσπάσεων;(Να τριτώσει το κακό!)

Παληγιάννης Βασίλειος
Αιρετός Κ.Υ.Σ.Π.Ε. 
Τηλ. 6974750409
Fax: 2103442287 
e-mail:paligiannis@hotmail.gr

Αναμφισβήτητα κάποιοι στη χθεσινή συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ, για τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών Π.Ε. Β΄ φάσης, αποφάσισαν να "παίξουν" με την αγωνία των εκπαιδευτικών, που περίμεναν τις αποσπάσεις για να βρεθούν κοντά στις οικογένειές τους.
Το σύστημα έτρεξε αφού το «μακρύ χέρι» αφαίρεσε αυθαίρετα και αναιτιολόγητα τα κενά ειδικοτήτων από την Α΄ Θεσσαλονίκης, Α΄, Β, Γ΄, Δ΄ Αθηνών καθώς επίσης και τα κενά νηπιαγωγών και δασκάλων από Α΄,Β΄,Γ΄, Δ΄ Αθήνας.
Προηγουμένως με απόφαση της πλειοψηφίας του Συμβουλίου το σύστημα θα έτρεχε χωρίς τα κενά δασκάλων Β΄ Θεσσαλονίκης.
Ενέργειες που δεν τιμούν κανέναν και πλήττουν το κύρος και την αξιοπιστία του Συμβουλίου και της πολιτικής ηγεσίας. Πρακτικές που καταδεικνύουν γι’ άλλη μια φορά την έλλειψη σοβαρότητας και υπευθυνότητας στην αντιμετώπιση εκπαιδευτικών θεμάτων.
Ελπίζω σήμερα στις 2 μ.μ. να τρέξει και πάλι το σύστημα με βάση τα πραγματικά κενά χωρίς παρεμβάσεις, ώστε να ικανοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότερες αποσπάσεις εκπαιδευτικών.
Πάντα στη διάθεσή σας
Βασίλειος Παληγιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια: