ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Κούβελος: "Μας στήριξε η ΔΟΕ με πρόγραμμα για υπανάπτυκτες χώρες"

Ευχαριστούμε όλους τους αθλητές και προπονητές της ελληνικής αποστολής, που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, εκπροσωπώντας επάξια την πολύπαθη χώρα μας, τη χώρα που γέννησε τα Ολυμπιακά Ιδεώδη.
contra.gr
Λίγες ώρες μετά την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων, ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής στο Ρίο, Ισίδωρος Κούβελος, μίλησε στο ραδιόφωνο "Παραπολιτικά" και αποκάλυψε πως η Ελλάδα τα κατάφερε χωρίς την παραμικρή βοήθεια από το κράτος αλλά χάρη στη στήριξη της ΔΟΕ μέσω προγράμματος αλληλεγγύης που για υπανάπτυκτες χώρες.
"Το επίτευγμα των αθλητών μας έγινε χωρίς την παραμικρή βοήθεια από το κράτος. Δεν δόθηκε ούτε ένα ευρώ για την ολυμπιακή προετοιμασία. Δεν καλύφθηκαν ούτε τα λειτουργικά έξοδα της Ολυμπιακής Επιτροπής. Τα καταφέραμε χάρη στις χορηγίες ιδιωτών για τους αθλητές και αλλά και στήριξη από την ΔΟΕ μέσω προγράμματος αλληλεγγύης που δίνεται σε υπανάπτυκτες αφρικανικές χώρες", υποστήριξε αρχικά ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής και στη συνέχεια δήλωσε υπερήφανος για τις προσπάθειες και τα κατορθώματα των Ελλήνων αθλητών.
"Έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό εν μέσω κρίσης. Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός έδωσε απάντηση σ΄αυτούς που τον έχουν αγνοήσει τα τελευταία χρόνια. Η μικρή πονεμένη Ελλάδα βρίσκεται στην 26η θέση των μεταλλίων έχοντας αφήσει πίσω της υπερδυνάμεις. Οι αθλητές μας έδειξαν χαρακτήρα και μεγαλούργησαν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: