ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Βουλευτές, τελούν υπό πλήρη σύγχυση!

Τι έλεγε και τι έγραφε πέρυσι τέτοια εποχή, όταν ψήφιζε τα μνημόνια ο εν λόγω κύριος... ΕΔΩ


«Αυτά που λέω είναι κοινός τόπος στον ΣΥΡΙΖΑ, και σε μεγάλο βαθμό κυβερνητική πολιτική» επέμεινε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Γιώργος Κυρίτσης αναφερόμενος στις δηλώσεις του για «διώξεις φρονηματικού χαρακτήρα», «απηνή δίωξη του Σεϊσίδη» και «στοιχεία στα όρια του γελοίου για τον Σακκά». Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τάχθηκε ευθέως κατά των ιδιωτικοποιήσεων και κατά της ιδιωτικοποίησης του Ελληνικού.
Ειδικότερα, μιλώντας για τις συλλήψεις Σακκά και Σεϊσίδη, ο κ. Κυρίτσης είπε ότι δεν είναι από τους ανθρώπους που καταδικάζουν επί παραγγελία. «Ας χτυπήσουν άλλη πόρτα». «Εγώ ιδεολογικά δεν ξέρω πού βρίσκονται οι άνθρωποι αυτοί, εμείς ΣΥΡΙΖΑ είμαστε» δήλωσε.
Παράλληλα, παρατήρησε ότι «δεν είναι κυβερνητική πολιτική πρακτικές που πρέπει να ξεριζωθούν όπως οι καταγγελίες για κακοποίηση συλληφθέντων», ενώ χαρακτήρισε ευφάνταστα τα σενάρια ότι στην κυβέρνηση υπάρχει πολιτικό σχέδιο για αντιεξουσιαστικό φύλλο συκής με αιχμή τον ίδιον για να ικανοποιηθεί ένα τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ.
«Δεν νομίζω ότι κάποιος που έχει πρόβλημα με τη σύνταξή του ή με τον ΕΝΦΙΑ θα πει ότι στα κοινωνικά δικαιώματα τα πάει καλά ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι απλουστευτικά αυτά» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Εκτίμησε δε ότι μερικά πειστήρια είναι «τελείως παγίδα, όπως το αποτύπωμά σου σε μια σακούλα».

«Είμαι απολύτως κατά των ιδιωτικοποιήσεων»
Σε ό,τι αφορά την υπόθεση του Ελληνικού και της μικρής ΔΕΗ ο βουλευτής ξεκαθάρισε πως «είμαι απολύτως κατά των ιδιωτικοποιήσεων».
«Από που κι ως που στην Ελλάδα για μια επένδυση πρέπει να πάει πίσω το θέμα των αρχαιολογικών ευρημάτων; αν ήταν έτσι το μετρό θα είχε γίνει εδώ και δεκαετίες και θα είχαν καταστραφεί τα αρχαία» ανέφερε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση υποχρεώθηκε να συμφωνήσει στις ιδιωτικοποιήσεις, αλλά οφείλει να προσπαθεί να κάνει διορθωτικές κινήσεις.
Ο κ. Κυρίτσης εξέφρασε ακόμη την εμπιστοσύνη του στο αδιάβλητο της διαδικασίας με το οποίο θα δοθούν οι τηλεοπτικές άδειες. Ερωτηθείς δε αν υπάρχει ενδεχόμενο η εκάστοτε κυβέρνηση να δεχθεί εκβιασμό από έναν εργολάβο με τηλεοπτική άδεια, απάντησε πως «θα είναι κάτι αρνητικό, αλλά γι’ αυτό έχουμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: