ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Περί λειτουργικών υπεραριθμιών και λειτουργικών κενών

Κάποια ΠΥΣΠΕ έχουν ανακοινώσει τις λειτουργικές υπεραριθμίες και τα λειτουργικά κενά(???)
Τα θέματα των υπηρεσιακών μεταβολών (υπεραριθμίες, μεταθέσεις, αποσπάσεις) είναι  ευαίσθητα και απαιτούν λεπτούς χειρισμούς.
Οι αιρετοί μας στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο (ΚΥΣΠΕ), ανακοίνωσαν πως η Β΄φάση των αποσπάσεων καθώς και οι αμοιβαίες μεταθέσεις, θα πραγματοποιηθούν προς το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας. Επομένως τα περιφερειακά υπηρεσιακά συμβούλια (ΠΥΣΠΕ), θα πρέπει να περιμένουν την ανακοίνωση των παραπάνω υπηρεσιακών μεταβολών και μετά να συνεδριάσουν για να διαπιστώσουν τις τυχόν λειτουργικές υπεραριθμίες αλλά και τα λειτουργικά κενά στις σχολικές μονάδες ευθύνης τους.

Το μόνο σίγουρο είναι πως για μία ακόμη χρονιά την 1η Σεπτέμβρη δεν θα είμαστε έτοιμοι. Ας ελπίσουμε πως την ημέρα του Αγιασμού, οι συνάδελφοι θα είναι στις θέσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: