ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Αποσπάσεις με το σταγονόμετρο, σύμφωνα με τα πλασματικά κενά του υπουργείου μας!

"Ες αύριον τα σπουδαία", ελπίζομεν...


Οι αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, εκτός απροόπτου, θα ανακοινωθούν αύριο, Τετάρτη 3 Αυγούστου.
Σύμφωνα με τα λειτουργικά κενά που απέστειλαν οι περιφερειακοί διευθυντές στο υπουργείο και δημοσιοποίησαν οι αιρετοί μας στο ΚΥΣΠΕ, υπάρχει κίνδυνος κατά την άποψή μου να δημιουργηθεί τέτοιο μπάχαλο, που θα τιναχθεί η όλη διαδικασία στον "αέρα"!
Το σύστημα έδωσε για τη Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς ότι υπάρχει πλεόνασμα  17 δασκάλων, γιατί προφανώς υπολογίζουν τις ώρες της αισθητικής αγωγής σε εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων. Έτσι, αν ισχύσουν τα παραπάνω, ουδείς  εκπαιδευτικός ΠΕ70 θα αποσπασθεί για την Καστοριά, ενώ ταυτόχρονα γεννιούνται ερωτηματικά για το πώς και πού θα καλύψουν το διδακτικό ωράριό τους, οι πλεονάζοντες συνάδελφοι!

Τα λειτουργικά κενά ανά Διεύθυνση Π.Ε. για τις αποσπάσεις του σχολικού Έτους 2016-2017, όπως τα δημοσιοποίησε στην ιστοσελίδα του ο συνάδελφος Δημήτριος Μπράτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: