ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Στα ύψη η Ελλάδα με το κοντάρι της Κατερίνας!

Κατερίνα, το πιο όμορφο ξενύχτι μας... σε ευχαριστούμε!

Η Κατερίνα Στεφανίδη έγραψε Ιστορία και πήρε με την αξία της το χρυσό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ! 
Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό στο επί κοντώ, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 4.85!
Ταξίδεψε στο Ρίο ως το φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και θα επιστρέψει στην Ελλάδα έχοντας στις αποσκευές της το χρυσό μετάλλιο! 
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έδωσε σκληρή μάχη με την Μόρις (ΗΠΑ), έκαναν την ίδια επίδοση, αλλά με περισσότερες έγκυρες προσπάθειες η Στεφανίδη κατέκτησε το χρυσό.
Απολαυστική ήταν στις πρώτες της δηλώσεις μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο επί κοντώ η Κατερίνα Στεφανίδη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, έπλεε σε πελάγη ευτυχίας και σίγουρα θα της πάρει αρκετό καιρό μέχρι να συνειδητοποιήσει την επιτυχία της.

"Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Είχα καλά άλματα στο 4.90, ξέρω ότι κατέκτησα το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά ήθελα να το περάσω. Όταν έκανε η Σάντι την προσπάθεια πανηγύρισαν όλοι στις κερκίδες και λέω πάει το πέρασε. Μετά ο άνδρας μου πήδηξε μέσα στο στάδιο και δεν είχα καταλάβει τι γίνεται. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη" τόνισε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.
Σε ό,τι αφορά το εάν το πίστευε ότι θα πάρει το χρυσό είπε: "Ο Μιτς (προπονητής και σύζυγος) το πίστευε περισσότερο από εμένα. Ακόμα και στο Ευρωπαϊκό είχα μία αμφιβολία αλλά με έκανε να το πιστεύω. Για τον αγώνα εδώ είχαμε πει ότι το 4.85 είναι σημαντικό ύψος και μου βγήκε. Δεν το πιστεύω!"
Για τη σημαντικότητα του μεταλλίου της: "Κάνω επί κοντώ από τα δέκα μου. Μου έχει πάρει πολλά χρόνια να ξαναφτάσω σε αυτό το επίπεδο και για αυτό είναι τόσο σημαντικό αυτό το μετάλλιο".
Στο τέλος, με το χαμόγελο στα χείλη μας ζήτησε συγγνώμη που μας ξενύχτησε, ενώ ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης.
Λίγο μετά το χρυσό της μετάλλιο, η Κατερίνα Στεφανίδη φωτογραφήθηκε με τον Γιουσέιν Μπολτ, ο οποίος τερμάτισε πρώτος με την ομάδα της χώρας του στη σκυταλοδρομία 4Χ100

Η απονομή θα γίνει το Σάββατο (20/8) στις 14:30.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα του τελικού:
1. Κατερίνα Στεφανίδη 4.85
2. Σάντι Μόρις (ΗΠΑ) 4.85
3. Ελίζα ΜακΚάρτνεϊ (Νέα Ζηλανδία) 4.80
4. Αλάνα Μπόιντ (Αυστραλία) 4.70
5. Χόλι Μπράντσο (Μ. Βρετανία) 4.70
6. Νικολ Μπούχλερ (Ελβετία) 4.70
7. Τζένιφερ Σουρ (ΗΠΑ) 4.60
8. Γιαρισλέι Σίλβα (Κούβα) 4.60
9. Μαρτίνα Στρουτζ (Γερμανία) 4.60
10. Λίσα Ριζιχ (Γερμανία) 4.50
11. Τίνα Σούτεϊ (Σλοβακία) 4.50
12. Κέλσι Άχμπε (Καναδάς) 4.50

Δεν υπάρχουν σχόλια: