ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Νέα στάση εργασίας από τη ΔΟΕ την Τρίτη 16 Απριλίου

Αθήνα 12/4/2013
Προς
Τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε.


Ανακοίνωση

Νέα στάση εργασίας - Συγκέντρωση στο Υπουργείο Παιδείας

Συνάδελφοι,

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των κινητοποιήσεων της Δ.Ο.Ε. σε όλη την Ελλάδα στις 10 του Απρίλη, με τις οποίες αναδείχθηκαν τα τεράστια προβλήματα που θα δημιουργήσει η πιθανή εφαρμογή της εγκυκλίου του Υπουργείου Παιδείας για τις οργανικές θέσεις, το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε., κλιμακώνει τις δράσεις του με νέα τρίωρη στάση εργασίας την Τρίτη 16 του Απρίλη 2013, τις τρεις τελευταίες ώρες του πρωινού κύκλου και τις τρεις πρώτες του απογευματινού προκειμένου να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι να συμμετέχουν στησυγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας στις 13:00.

Το Δ.Σ. θα ζητήσει συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, προκειμένου να δοθούν υπεύθυνες απαντήσεις και να σταματήσουν τα ανεύθυνα σενάρια περί «ατυχών πρωτοβουλιών» υπηρεσιακών παραγόντων!!

Τα Δ.Σ. των Συλλόγων έχουν τη δυνατότητα να εξαγγείλουν επιπλέον τρίωρη στάση εργασίας εφόσον κρίνουν ότι βοηθά οργανωτικά την κινητοποίηση.

Όχι στο «κούρεμα» των σχολείων

Από τη Δ.Ο.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: