ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Επιστολή Μάνου Ανδρουλάκη, προέδρου της ΔΑΚΕ


Μάνος Ανδρουλάκης
 Πρόεδρος Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.
Αθήνα, 03 Απριλίου 2013
Δακίτισσες και Δακίτες,
Συμμαχητές και συμμαχήτριες,
Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή συνέδρων απ’ όλη την Ελλάδα οι εργασίες του 28ου Πανελληνίου Συνεδρίου της παράταξής μας. Οφείλω να επισημάνω ότι οι προτάσεις, οι προβληματισμοί και οι απόψεις που εκφράστηκαν είναι αντάξιες στελεχών μιας μεγάλης παράταξης που έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο συνδικαλιστικό γίγνεσθαι των Εκπαιδευτικών.
Με την ευκαιρία θέλω να εκφράσω σε όλους αλλά και στον καθένα ξεχωριστά τις πιο θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες μου για την τιμή που μου κάνατε να με εκλέξετε στη θέση του Προέδρου της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. Από τη νέα μου θέση και με πλήρη επίγνωση της ευθύνης που αναλαμβάνω σε μια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία για την πατρίδα, την εκπαίδευση, τους εκπαιδευτικούς και το συνδικαλιστικό κίνημα, δηλώνω ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να φανώ αντάξιος της τιμής αυτής και να μην διαψεύσω τις προσδοκίες σας.
Και κάτι άλλο εξίσου σημαντικό για μένα: Η ενότητα της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. είναι πέρα και πάνω από κάθε συζήτηση. Αυτήν την ενότητα θα την περιφρουρήσω με κάθε τρόπο.
Είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί, τα μέλη της νέας Κεντρικής Επιτροπής αλλά και όλοι εσείς, οι ακούραστοι μαχητές της παράταξης, θα εργαστούμε με όπλο την ιδεολογία, τις αξίες και τις θέσεις μας για να διατηρήσουμε τη Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. στην πρωτοπορία των αγώνων, πετυχαίνοντας ταυτόχρονα τον μεγάλο στόχο, την πρωτιά της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. στις εκλογές αντιπροσώπων για την 82η Γενική Συνέλευση της Δ.Ο.Ε.

Δακίτισσες και Δακίτες,
Βγαίνουμε δυνατά μπροστά, προβάλλοντας τις δικές μας προτάσεις.
Αγωνιζόμαστε:
ü      για μια Παιδεία ποιοτική στην υπηρεσία της πατρίδας.
ü      για έναν Εκπαιδευτικό που αξίζει περισσότερα
Καλή δύναμη στους αγώνες που έχουμε να δώσουμε

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
 Μάνος Ανδρουλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: