ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

"Άδειασε" τον Μανιτάκη η ΔΗΜΑΡ

«Δεν υπάρχει διάταξη που θα φερει ο Μανιτάκης... Δεν υπάρχει καν σχέδιο που θα πρέπει να κατατεθεί. Να περιμένετε τη διάταξη που θα έρθει μέχρι το βράδυ», είπε το κορυφαίο στέλεχος της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Χατζησωκράτης σχολιάζοντας την κόντρα του υπουργού Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη για τα δικαιώματα των υπό απόλυση εργαζομένων.

«Το θέμα αυτό θα διευθετηθεί μέχρι το βράδυ που θα κατατεθεί στη Βουλή», είπε ο κ. Χατζησωκράτης σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega το πρωί της Πέμπτης. Ερωτηθείς αν γίνονται διαπραγματεύσεις μεταξύ των κυρίων Ρουπακιώτη και Μανιτάκη ο κ. Χατζησωκράτης απάντησε: «Είναι κακό να γίνεται μια συζήτηση;».

Στη συνέχεια ο κ. Χατζησωκράτης, ένας από τους στενότερους συνεργάτες του κ. Κουβέλη, εμμέσως τοποθετήθηκε υπέρ του κ. Ρουπακιώτη «αδειάζοντας» τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης επισημαίνοντας ότι επί του ζητήματος της δικαστικής προστασίας των εργαζομένων «έχει δίκιο αυτό που ψήφισε η Βουλή των Ελλήνων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: