ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013

Με απόφαση Σαμαρά θεσπίστηκαν έξι θέσεις αναπληρωτών υπουργών!!!

    Στη σύσταση θέσεων αναπληρωτών υπουργών σε έξι υπουργεία, στα οποία μέχρι σήμερα δεν προβλεπόταν αντίστοιχη δυνατότητα, προχώρησε ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς με απόφασή του που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
   Το πρωθυπουργικό περιβάλλον πιστεύει ότι με αυτό τον τρόπο, θα υπάρξει  ανανέωση στην κυβέρνηση, θα αξιοποιηθούν νέα στελέχη και δεν θα σημειωθούν  καθυστερήσεις, ειδικά σε υπουργεία που έχουν πολλά ανοικτά θέματα και πρέπει πολύ γρήγορα να προχωρήσουν σε εφαρμογή των συμφωνηθέντων με την τρόικα.
     Σε μία εποχή που η κυβέρνηση καταργεί ή συγχωνεύει υπηρεσίες και οργανισμούς μειώνοντας το προσωπικό για εξοικονόμηση πόρων,  ο πρωθυπουργός αυξάνει να μην πω "γιγαντώνει" το κυβερνητικό σχήμα για να χωρέσουν και άλλα πρόσωπα, ικανοποιώντας έτσι, στελέχη των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση. Προεκλογικά μιλούσαν όλα τα κόμματα για ολιγομελές και ευέλικτο κυβερνητικό σχήμα, αλλά μετεκλογικά ξεχνούν πολύ εύκολα τις υποσχέσεις και εξαγγελίες τους.

    Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ για μία ακόμη φορά δήλωσε ότι δεν υπήρξε καμία συνεννόηση με τον πρωθυπουργό για το συγκεκριμένο θέμα και δεν συμφωνεί με την απόφασή του.
       Κ. πρόεδρε, της Δημοκρατικής Αριστεράς, αφού για μία ακόμη φορά δεν υπήρξε συνεννόηση ή ενημέρωση όπως λέτε, είναι ένας σοβαρός λόγος να αποχωρήσει το κόμμα σας από την κυβέρνηση και να σταματήσει αυτό το "παιχνίδι" μεταξύ των κυβερνητικών κομμάτων, γιατί πλέον δεν σας πιστεύει κανείς νοήμων άνθρωπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: