ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Διαφωνούν... συμφωνώντας, οι κυβερνητικοί εταίροι, για το "χαράτσι" στα ακίνητα.

  Το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης προσπαθώντας να κάμψει τις αντιρρήσεις της ΔΗΜΑΡ, επεξεργάζεται διάφορα σενάρια, ώστε να μειωθεί το ΕΕΤΗΔΕ, το οποίο εξοφλείται  μέσω της ΔΕΗ, κατά 15% - 20%.
   Η ΔΗΜΑΡ από τη θέση της, επιμένει στη θέσπιση δικαιότερου ενιαίου φόρου στα ακίνητα, θέση που υποστήριζε πριν λίγους μήνες και ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς, αλλά διαφοροποιήθηκε τις τελευταίες μέρες με τη νέα δέσμευσή του, πως το "χαράτσι" θα παραταθεί και για το 2013, όμως θα είναι μειωμένο και "οι πολίτες θα πληρώσουν λιγότερα", ήταν η φράση του.
    Προσωπικά, μου είναι αδιάφορο πλέον τι λένε και τι υπόσχονται τα διάφορα κόμματα (Κυβερνητικά και μη), αφού συνεχώς αυτοαναιρούνται σε βαθμό, μάλιστα, γελοιότητας. Αυτό, που όλοι γνωρίζουμε και το έχουμε αισθανθεί τα τρία τελευταία χρόνια είναι, ότι, όλοι αυτοί που διαχειρίζονται τις υποθέσεις μας, λόγω της ανεπάρκειάς τους, της ανικανότητάς τους, της έλλειψης σχεδιασμού και προγραμματισμού και κυρίως της έλλειψης σεβασμού στην έννοια του πολίτη, λαμβάνουν άδικα και οριζόντια μέτρα, για να μαζεύουν εύκολα  και χωρίς κόπο χρήματα.
     Αξιότιμε, κύριε, Στουρνάρα, δεν είναι δυνατόν ο πολίτης που έχει υποθηκευμένη την πρώτη κατοικία του λόγω στεγαστικού δανείου, να πληρώνει  χαράτσι και φόρους για αυτήν την κατοικία που "έχυσε" και "χύνει" αίμα για να την αποκτήσει.
     Αξιότιμε, κύριε, υπουργέ, καλός οικονομολόγος είναι αυτός που βρίσκει τρόπους για να ανακουφίσει τους πολίτες που απειλούνται, δοκιμάζονται και υποφέρουν. Δυστυχώς, έως σήμερα, δεν έχουμε δει ούτε μία πρότασή σας προς αυτή την κατεύθυνση. Αντιθέτως, με τις πολιτικές σας, τις πρακτικές σας και τις μεθόδους σας, οδηγείτε και καταδικάζετε τους πολίτες στην εξαθλίωση και το μαρασμό...
 Και για να μην ξεχνιόμαστε, στην ακριτική Καστοριά, 2 Απριλίου, τα καλοριφέρ συνεχίζουν να λειτουργούν με  τιμή πετρελαίου 1,33. Ντροπή και Αίσχος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: