ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Επιστολή Θανάση Κικινή


28ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

  Το 28ο Πανελλήνιο Συνέδριο της παράταξής μας, ολοκλήρωσε τις εργασίες του με την εκλογή του νέου Προέδρου και της Κεντρικής Επιτροπής.
  Πολύ σημαντικές προτάσεις κατατέθηκαν τόσο σε καταστατικό – οργανωτικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο αρχών και θέσεων. Αποτελούν πολύ σοβαρό υλικό για ένα καταστατικό συνέδριο αρχών, θέσεων και οργάνωσης.
  Αφού πρώτα συγχαρώ το νέο Πρόεδρο και τα μέλη της νέας Κ.Ε. για την εκλογή τους, μέσα από μια σεβαστή και άρτια διαδικασία, να ευχηθώ σε όλους μας καλή δύναμη για τη σκληρή δουλειά που αρχίζει με στόχο να κάνουμε τη Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. πρώτη δύναμη στη Δ.Ο.Ε.
  Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνέδρους για τη συμμετοχή τους και τη συμβολή τους στην πραγματοποίηση ενός συνεδρίου που στο λιγοστό χρόνο που υπήρξε για ουσιαστική κουβέντα, κατάφερε να αγγίξει σοβαρά τα θέματα της λειτουργίας και της ιδεολογίας της παράταξης.
  Τέλος θα ήθελα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω αυτούς που με πίστη και θάρρος στήριξαν την προσπάθεια για μια πραγματικά ανεξάρτητη – αδέσμευτη παράταξη του ριζοσπαστικού – κοινωνικού, φιλελεύθερου χώρου, για μια Δ.Α.Κ.Ε.  με ειλικρινή φωνή και με οδηγό της την ανάγκη της  υπεράσπισης των δικαιωμάτων του εκπαιδευτικού και της στήριξης του έργου του.

Με συνδικαλιστική τιμή
Θανάσης Κικινής

Δεν υπάρχουν σχόλια: