ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

"Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα" το νέο κόμμα του Λοβέρδου

Με στόχο την ανασυγκρότηση της Δημοκρατικής παράταξης, που εκτείνεται από τις παρυφές της ΝΔ έως τις παρυφές του ΣΥΡΙΖΑ, ο Ανδρέας Λοβέρδος ανακοίνωσε απόψε την ίδρυση της «Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα» και παρουσίασε την ιδρυτική της διακήρυξη, στο Σπόρτινγκ.

«Η Ελλάδα χρειάζεται ένα κόμμα ευθύνης, που θα συμβάλλει στην ανόρθωση της χώρας, και όχι άλλη μια γκρούπα διαμαρτυρίας», δήλωσε χαρακτηριστικά.
«Ένα κόμμα, του οποίου μόνο τρία στα δέκα στελέχη θα έχουν εμπειρία στην πολιτική, ένα κόμμα του οποίου η πλειοψηφία θα προέρχεται απ’ τον ιδιωτικό τομέα».

Αξιολογώντας την τριετία της εθνικής κρίσης ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι είναι η πρώτη φορά που η χώρα πτώχευσε και δεν κατέφυγε σε τοκογλύφους.
«Αυτό θα μας το πιστώσει η Ιστορία, όμως ο πικραμένος λαός δεν μπορεί να τα συνυπολογίσει όλα τώρα», είπε χαρακτηριστικά.

Τι πιστεύει πως πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα;
«Πρέπει να νικήσουμε την ύφεση, να φτιάξουμε θέσεις εργασίας», υπογράμμισε, «έτσι θα ξανακερδίσουμε τους νέους που τώρα ακολουθούν τα άκρα και τους δήθεν ιδεολόγους».

Τι στάση θα στηρίξει στη Βουλή;
«Στηρίξαμε την κυβέρνηση στα δύσκολα», λέει. Εννοώντας τη δική του ψήφο και εκείνη του Χρήστου Αηδόνη. «Όμως, η υπομονής μας εξαντλείται», προσθέτει με νόημα.
«Η τρικομματική κυβέρνηση δεν τα καταφέρνει. Δε θέλουμε εκλογές, αλλά ούτε και μια κυβέρνηση, η οποία δεν έχει αντιυφεσιακό σχέδιο, λειτουργεί με διεθυντήριο αρχηγών και στελεχώνει το κράτος με πελατειακό τρόπο. Αν συνεχίσει έτσι θα περάσουμε απέναντι. Η Βουλή θα δώσει τις κατάλληλες λύσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: