ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Στουρνάρας στην τρόικα: Νέα μέτρα; Δώστε τα κλειδιά μου στον Τσίπρα.

Όσο και αν προσπαθούν στην κυβέρνηση να δώσουν την εντύπωση μιας ήρεμης διαβούλευσης με την τρόικα και ενός ελεγχόμενου καυγά μεταξύ Στουρνάρα -Μανιτάκη, δεν τα καταφέρνουν. Για το απλό λόγο ότι η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική.

Τα πράγματα με την τρόικα είναι πολύ δύσκολα, καθώς οι Τόμσεν, Μαζούχ και Μορς έχουν πειστεί ότι τους κοροϊδεύουμε -ειδικά στο θέμα των δημοσίων υπαλλήλων.

Στην πρώτη κιόλας συνάντηση με τον Στουρνάρα άφησαν να αιωρείται το ενδεχόμενο λήψης και νέων μέτρων, στην περίπτωση που δεν πιαστούν οι στόχοι.

Εκεί φαίνεται να εξερράγη και ο συνήθως μειλήχιος υπουργός Οικονομικών, φτάνοντας στο σημείο να τους πει ότι είναι προτιμότερο να παραδώσει τα κλειδιά στον Αλέξη Τσίπρα, παρά να εισηγηθεί νέα μέτρα.

«Μη μας πιέζετε άλλο. Αν θέλετε και άλλα μέτρα, πάρτε τα κλειδιά του υπουργείου Οικονομικών και δώστε τα στον Τσίπρα… Να σας δώσω το τηλέφωνο του Τσακαλώτου (του βουλευτή του Σύριζα με σπουδές στην Οξφόρδη) να συζητάτε μαζί του», φέρεται να τους είπε, σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ του Ζώη Τσώλη, στο Βήμα της Κυριακής.

Εδώ, τώρα,  προκύπτει το βασανιστικό ερώτημα:
Εσύ, κ. υπουργέ, θέλεις να τα δώσεις. Οι άλλοι, θέλουν να τα πάρουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια: