ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Ενδοκυβερνητική, αλλά κυρίως, συναδελφική ρήξη: Ο Ρουπακιώτης δεν υπογράφει το σχέδιο Μανιτάκη


Δύο επιφανείς νομικοί και προερχόμενοι από την Αριστερά υπουργοί, διασταυρώνουν τα ξίφη τους με αφορμή το επίμαχο νομοσχέδιο του δεύτερου, το οποίο σημειωτέον η Ένωση Εργατολόγων Ελλάδας χαρακτήρισε "πραξικοπηματικό".

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης φαίνεται ενοχλημένος και εκνευρισμένος με το συνάδελφό του υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη, ο οποίος προώθησε ρύθμιση σύμφωνα με την οποία καταργείται διάταξη του υπουργού Δικαιοσύνης σχετικά με τις προσωρινές δικαστικές αποφάσεις για συμβασιούχους του δημοσίου.
Οι πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης δεν προτίθεται να συνυπογράψει το νομοσχέδιο του συναδέλφου του, υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη, με το οποίο προβλέπεται η κατάργηση της έκδοσης δικαστικών προσωρινών διαταγών και η έκδοση αποφάσεων ασφαλιστικών μέτρων, που αφορούν απολυμένους εργαζόμενους.
Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης έχει ζητήσει την υπογραφή του συναδέλφου του υπουργού για να προωθήσει τη συγκεκριμένη ρύθμιση στο πολυνομοσχέδιο, το οποίο αναμένεται να κατατεθεί σήμερα στη Βουλή. Ωστόσο η πρώτη αντίδραση του κ. Ρουπακιώτη φαίνεται ότι ήταν αρνητική. Σε συνομιλητές του δήλωνε διατεθειμένος να μην υπογράψει προκαλώντας έντονο προβληματισμό σε στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: