ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Τα 3 είδη γυμναστικής που καταπολεμούν το άγχος!

tlife.gr
Ένα από τα πιο σημαντικά ρητά που μάθαμε στο σχολείο είναι το νους υγιής εν σώματι υγιεί! Μπορεί σε μικρή ηλικία να μην έδινα τόση βάση σε αρχέγονες προτάσεις, να γέλαγα ακούγοντάς τες και πολλές φορές να έδειχνα αδιαφορία σε ό,τι δεν ήταν σύγχρονο και μοντέρνο. Μεγαλώνοντας όμως κατάλαβα ότι γυμναστική αναπτύσσει το πνεύμα και δυναμώνει το σώμα με έναν ιδιαίτερο τρόπο που φέρνει ηρεμία και αυτοπεποίθηση την ίδια στιγμή!

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα 3 είδη γυμναστικής μπορούν να σε απαλλάξουν από ψυχικές ασθένειες και φυσικά να αποφέρουν ένα καλλίγραμμο σώμα. Διαβάζοντας παρακάτω θα καταλάβεις ότι οι προσπάθειες σου για υπέροχους γλουτούς (που έχει γίνει η εμμονή μας) και γραμμωμένους κοιλιακούς (άλλη μια εμμονή), δημιουργούν μια δυνατή βάση για ψυχολογική ισορροπία και μακροζωία που θα μείνουν σε βάθος χρόνου.

Τρέξιμο
Θα είναι ίσως η χιλιοστή φορά που το ακούς. Το τρέξιμο βοηθάει στη καύση θερμίδων και λίπους, στα καρδιακά προβλήματα, βελτιώνει τη μνήμη και τον ύπνο και αποβάλλει το άγχος. Κάνοντας jogging 5 λεπτά κάθε μέρα ενισχύεις τις σωματικές σου αντοχές και συμβάλεις σε μια πιο ποιοτική και ίσως μακροχρόνια ζωή. Τι περιμένεις λοιπόν; Φόρεσε τα ακουστικά σου, βάλε την αγαπημένη σου playlist και ξεκίνα να τρέχεις!
Πεζοπορία
Ναι, η φύση και το περπάτημα μας ηρεμεί. Υπάρχει κάτι ακόμα όμως που δεν ήξερες. Τα φυτά παράγουν ουσίες για να επιβραδύνουν την αποσύνθεσή τους, με αποτέλεσμα να επηρεάζουν την ανθρώπινη χαλάρωση και ευεξία. Αυτόματα μειώνεται το άγχος και οι ψυχικές ασθένειες που δημιουργούνται από τη πιεστική καθημερινότητα. Πάρε μια φίλη σου ή τον αγαπημένο σου σκύλο και απόλαυσε αυτό που σου προσφέρει απλόχερα η φύση.

Yoga
Είναι το trend των τελευταίων χρόνων (και καλά κάνει). Ξεκίνησε σαν μια εναλλακτική μορφή γυμναστικής που μειώνει τη κατάθλιψη, το θυμό και το άγχος! Ηyoga σου μαθαίνει σωστές τεχνικές αναπνοής που βοηθούν στη συγκέντρωση και την ηρεμία, διδάσκει τη σωστή στάση του σώματος και ενδυναμώνει του μύες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: