ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Πανούσης: Πάμε για αναδιάταξη συνόρων με το προσφυγικό


Τον κίνδυνο αναδιάταξης των συνόρων με αφορμή το προσφυγικό, επέσεισε ο πρώην υπουργός Γιάννης Πανούσης.
«Πάμε σε αναδιάταξη των συνόρων, όχι μόνο στην Ελλάδα. Εγώ πιστεύω ότι σιγά σιγά το Αιγαίο γίνεται μια ελεύθερη ζώνη, στην Ευρώπη γίνεται ένας εποικισμός και πάμε σε μια νέα Γιάλτα. Ας ελπίσουμε ότι ξέρουμε τι κάνουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Από τη Λαμία, όπου βρέθηκε σήμερα για να μιλήσει σε εκδήλωση των «300», ο Γιάννης Πανούσης επανέλαβε την κριτική του για τους χειρισμούς της κυβέρνησης. «Υπήρξε αιφνιδιασμός. Εγώ το είχα πει ότι θα έρθει 1 εκατομμύριο πρόσφυγες και με έλεγαν φαντασμένο. Τώρα όλοι έχουν σηκώσει φράχτες και η χώρα μας είναι το μαύρο κουτί...», είπε ο πρώην υπουργός για το προσφυγικό. «Αισθάνεται κανείς ότι λειτουργούμε αμυντικά και χωρίς στρατηγικό σχεδιασμό», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: