ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Το ξεπούλημα μετονομάσθηκε ανάκαμψη!

Έχουμε "μήνυμα ανάκαμψης" από το λιμάνι .... (εφ. "Η Αυγή")
Και η ιστορική εφημερίδα της Αριστεράς, μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ, μεταλλάσσεται! 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
από το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ την 24η Ιουλίου 2014
Η κυβέρνηση, δεν έχει κανένα δικαίωμα και καμία νομιμοποίηση να προβαίνει σε πράξεις και αποφάσεις που ξεπουλάνε τη χώρα και υποθηκεύουν το μέλλον της, ενώ το Δ.Σ. του Ο.Λ.Π., εντεταλμένο να προασπίσει το λιμάνι του Πειραιά και το δημόσιο και κοινωνικό προσανατολισμό του, δε διαθέτει καμία εξουσιοδότηση να τις επικυρώνει, παραβιάζοντας το καθήκον του και κάθε έννοια νομιμότητας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, θα υπερασπίσει και τώρα ως αντιπολίτευση και γρήγορα ως κυβέρνηση και με όλα τα δημοκρατικά μέσα που διαθέτει, το δημόσιο χαρακτήρα και τον κοινωνικό προσανατολισμό του λιμανιού του Πειραιά, μέσα από ένα σχέδιο ανασυγκρότησης και αναβάθμισής του.
24/07/2014 Το Γραφείο Τύπου
κ. πρόεδρε της Νέας Δημοκρατίας,
μην ξανακούσουμε από Βουλευτές σας, ότι η Αριστερά είναι κατά των ιδιωτικοποιήσεων!!
Ο πρωθυπουργός, στις δηλώσεις του αμέσως μετά τις υπογραφές, καταθέτοντας τα διαπιστευτήριά του στο κεφάλαιο, χαρακτήρισε τη χτεσινή μέρα ως «σημαντική για τις ελληνο-κινεζικές σχέσεις», καθώς σηματοδοτεί «το τέλος μιας πολύ δύσκολης εποχής και την έναρξη μιας νέας πιο αισιόδοξης, όπου το βάρος θα πέσει στην αναπτυξιακή επανεκκίνηση της οικονομίας». «Γι' αυτό», συνέχισε, «οι επενδυτικές δραστηριότητες και μάλιστα αυτές που μπορούν να προσελκύσουν κι άλλες σημαντικές επενδύσεις, έχουν για μας ιδιαίτερη σημασία και αξία». Ανέφερε, μάλιστα, καλώντας και άλλα μονοπώλια να διεκδικήσουν υποδομές της χώρας, ότι η εξέλιξη αυτή είναι «ένα σημαντικό μήνυμα στην παγκόσμια οικονομική κοινότητα για την προοπτική ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας». «Είναι ένα μήνυμα προσέλκυσης νέων επενδύσεων, ότι η Ελλάδα είναι ανοικτή σε αναπτυξιακές επενδύσεις», ενώ έθεσε ως ...όρο ότι τάχα «οι επενδύσεις αυτές θα σέβονται τις εργασιακές σχέσεις, όπως αυτή που υπογράφουμε».
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γ. Δραγασάκης, ανέφερε ότι η «υπογραφή της συγκεκριμένης συμφωνίας για τον ΟΛΠ και την αναβάθμιση του λιμανιού του Πειραιά ανοίγει το δρόμο για μια ευρύτερη συνεργασία σε πολλά πεδία οικονομικής δραστηριότητας, στο πεδίο των επενδύσεων, αλλά και στο πεδίο του πολιτισμού, του τουρισμού, του εμπορίου. Αυτή η θαλάσσια λεωφόρος σύνδεσης της Κίνας με την Ευρώπη μέσω της Ελλάδας πρέπει και μπορεί να γίνει λεωφόρος διπλής κατεύθυνσης. Να μην είναι απλώς έλευσης εισαγωγών στην Ελλάδα με κατεύθυνση την Ευρώπη, αλλά μία λεωφόρος δικών μας εξαγωγών προς την Κίνα και προς όλο αυτό το δίκτυο ενδιάμεσων σταθμών που θα συνδέει αυτή η λεωφόρος».

"Χάθηκε η σοβαρότητα και το μέτρο"!
Η Εύη Καρακώστα και η Ελένη Σταματάκη, ως βουλευτές της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ΨΗΦΙΣΑΝ την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού και μετά πρώτες στις διαδηλώσεις κατά της ιδιωτικοποίησης! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: