ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Την παραίτηση Μπαλτά ζητούν οι καλλιτέχνες

Τους έφταιγε ο Γιάνης....
Όλη η χώρα έχει περιέλθει σε ελεεινή κατάσταση! Ενάμιση χρόνο τώρα,  διαπραγματεύονται  τάχα με την τρόικα στο Χίλτον!! Πάλι θα τρέχουν να βρουν χρήματα για μισθούς και συντάξεις!!!

«Υπαίτιους της ελεεινής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει ο πολιτισμός στη χώρα μας» θεωρούν οι Έλληνες καλλιτέχνες τον Αριστείδη Μπαλτά και τον διευθυντή του γραφείου του στο υπουργείο Πολιτισμού, Παναγιώτη Δούρο, και ζητούν τις παραιτήσεις τους. Το αίτημα διατυπώθηκε σε νέα συνάντηση που είχαν στο θέατρο «Σφενδόνη».
«Οι χειρισμοί του υπουργού Αρ. Μπαλτά έχουν εξαντλήσει τις λιγοστές αντοχές του τοπίου του πολιτισμού σ’ αυτή τη χώρα και μας έχουν καταστήσει αντικείμενο χλεύης διεθνώς» ειπώθηκε χαρακτηριστικά.
Στη συνάντηση συμμετείχε και ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, ο οποίος ζήτησε «ν’ ανοίξει ο διάλογος των καλλιτεχνών για το Φεστιβάλ και τον Πολιτισμό που θέλουμε». «Δουλειά δικιά μου δεν είναι να αποκαθηλώσουμε τους προηγούμενους, είτε λέγονται Φαμπρ είτε Λούκος, αλλά να κρατάμε τα καλά και να συνεχίζουμε» προσέθεσε.
Οι συμμετέχοντες αποφάσισαν να μην σταλεί απαντητική επιστολή στον Φαμπρ, θεωρώντας ότι δε θα πρέπει να γίνει σίριαλ η διαφωνία που είχαν μαζί του.
Στο θέατρο «Σφενδόνη», μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν οι Όλια Λαζαρίδου, Αμαλία Μουτούση, Άντζελα Μπρούσκου, Αργύρης Ξάφης, Εύα Νάθενα, Νίκος Χατζόπουλος, Χρήστος Σαπουντζής, Δημήτρης Αληθεινός, Στέλιος Μάινας, Άγγελος Παπαδημητρίου, Τάκης Τζαμαργιάς, Αιμιλία Υψηλάντη, Αλεξία Καλτσίκη, Έκτορας Λυγίζος, Μαρία Καλλιμάνη, Γιώργος Νανούρης, Αργύρης Πανταζάρας, Μαρία Ζορμπά, Χάρης Τζωρτζάκης, Γιάννης Μαυριτσάκης και Χριστιάνα Γαλανοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: