ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Στον αέρα μισθοί και συντάξεις του Δημοσίου

Το χρήμα δεν έχει αξία μπροστά στην αιωνιότητα...
κ. πρωθυπουργέ, ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Wall Street Journal, σε αδιέξοδο βρέθηκαν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ελλάδας και των πιστωτών για τα προληπτικά μέτρα ενώ τα ταμειακά διαθέσιμα τελειώνουν.
Η εφημερίδα σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι τα ταμεία της ελληνικής κυβέρνησης αδειάζουν γρήγορα και τα εναπομείναντα ταμειακά διαθέσιμα στον δημόσιο τομέα θα εξαντληθούν πιθανότατα τον Ιούνιο, σύμφωνα με κάποια ευρωπαϊκά στελέχη, αναφέρει η WSJ.
Εάν εξαντληθούν τα ταμειακά διαθέσιμα, η Ελλάδα μπορεί να αναγκαστεί να καθυστερήσει την πληρωμή μισθών ή συντάξεων του δημοσίου, ή διαφορετικά να μην πληρώσει το ΔΝΤ, όπως έκανε το 2015.
Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ελλάδας και των διεθνών πιστωτών βρέθηκαν σε αδιέξοδο ύστερα από τα αιτήματα για επιπλέον λιτότητα, πλήττοντας τις ελπίδες για μια γρήγορη λήξη του αδιεξόδου στο πρόγραμμα διάσωσης της χώρας.
Η WSJ αναφέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση και το ΔΝΤ είναι σε διαμάχη για το πώς θα βρεθούν τα 3,6 δισ. ευρώ των αποκαλούμενων προληπτικών μέτρων, ή επιπλέον ρευστότητας, εάν η Ελλάδα δεν πετύχει τους δημοσιονομικούς στόχους, τονίζει και προσθέτει:
Έλληνες και ορισμένοι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι ήλπιζαν ότι μια συμφωνία θα μπορούσε να επιτευχθεί άμεσα και να εγκριθεί από τους ΥΠΟΙΚ της ευρωζώνης την Πέμπτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: