ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Oριακή η ρευστότητα της Ελλάδας

Ένα Δημοψήφισμα θα μας σώσει...

Καμπανάκι κινδύνου για άλλη μια φορά, θυμίζοντας ημέρες καλοκαιριού του 2015, για τη ρευστότητα στην Ελλάδα όσο δεν ολοκληρώνεται η αξιολόγηση σήμανε στη σημερινή συνέντευξη τύπου μετά το Eurogroup ο πρόεδρος του ESM Κλάους Ρέγκλινγκ.
«Για άλλη μια φορά η κατάσταση με τη ρευστότητα στην Ελλάδα γίνεται οριακή» δήλωσε ο κ. Ρέγκλινγκ υπενθυμίζοντας ότι έχουν περάσει τέσσερις μήνες από την τελευταία εκταμίευση δόσης για την Ελλάδα και τονίζοντας ότι αντίθετα έρχονται νέες πληρωμές δόσεων.
«Εργαζόμαστε σκληρά με τους άλλους θεσμούς για να υπάρξει η ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης» συμπλήρωσε ο κ. Ρέγκλινγκ.
Όσον αφορά το θέμα του χρέους, αφού επισήμανε ότι ο ESM είναι ο μεγαλύτερος πιστωτής αυτή τη στιγμή για την Ελλάδα, απέκλεισε το ονομαστικό κούρεμα και αναφέρθηκε σε επεκτάσεις είτε των ωριμάνσεων (σ.σ. πότε δηλαδή θα γίνουν οι πληρωμές) είτε της περιόδου χάριτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: