ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Εκτός χρονοδιαγραμμάτων κινείται το υπουργείο οικονομικών, όπως και όλη η κυβέρνηση!

Λαλίστατος και αναποτελεσματικός! "Έπεσε" πολύ έξω στους υπολογισμούς και τα σχέδιά του... πού  να μην ήταν και εφοριακός!!

Επίσημα πλέον η παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις

Υπογράφηκε την Πέμπτη 7 Απριλίου από τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Τ. Αλεξιάδη η σχετική απόφαση με την οποία:
1. Η προβλεπόμενη από το νόμο καταληκτική ημερομηνία 30 Απριλίου υποβολής φορολογικών δηλώσεων φυσικών προσώπων, παρατείνεται μέχρι την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016 λόγω των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν και έγιναν αιτία να καθυστερήσει η έναρξη υποβολής των δηλώσεων.
2. Εάν εμφανιστούν προβλήματα κατά την υποβολή των δηλώσεων (μηχανογραφικά κλπ.) η ημερομηνία αυτή, θα μετακινηθεί ανάλογα, για να μην δημιουργηθούν προβλήματα στους φορολογούμενους.
Τονίζουμε ότι στόχος του Υπουργείου είναι να υποβληθούν έγκαιρα οι δηλώσεις και για τον λόγο αυτό καθορίζουμε από την αρχή διάστημα τριών μηνών για την υποβολή τους. ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.
Καλούμε τους φορολογούμενους να μην αφήσουν την υποχρέωσή τους αυτή για τις τελευταίες ημέρες, όπου εντοπίζονται συνήθως τα περισσότερα προβλήματα. Τους καλούμε να ανταποκριθούν άμεσα και να ολοκληρώσουν την όλη διαδικασία.
Καλούμε τους λογιστές-φοροτέχνες να συμβάλουν με κάθε δυνατό τρόπο στην υποβολή των δηλώσεων και να επιλέξουν άλλες μορφές κινητοποίησης για τα υπαρκτά προβλήματά τους. Σε συναντήσεις με τους φορείς τους άμεσα, θα προσπαθήσουμε να βρούμε εκείνες τις λύσεις που θα επιτρέψουν την ομαλή ολοκλήρωση των δηλώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: