ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Επίμονος και αποτελεσματικός, ο Δήμαρχος. Απελευθερωθήκαμε... και επίσημα

Ο Δήμαρχος Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, είχε δεσμευθεί πως από φέτος, η 11η Νοεμβρίου θα θεσμοθετηθεί ως ημέρα τοπικής εορτής και για το Άργος Ορεστικόν.(Ανάλογη απόφαση θα πρέπει να υπάρξει και για το Δήμο Νεστορίου)
κ. Δήμαρχε, το πρόγραμμα εορτασμού επιβάλλεται να ανακοινωθεί εγκαίρως και να εμπλουτισθεί από το Δήμο σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, ώστε ο εορτασμός της επετείου να πραγματοποιηθεί με την πρέπουσα λαμπρότητα και επισημότητα.
Τοπική εορτή και για το Άργος Ορεστικό η 11η Νοεμβρίου με έκδοση Προεδρικού Διατάγματος

Γνωστοποιείται ότι με το προεδρικό διάταγμα υπ’ αριθμ. 28/2016, το οποίο δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 41/Α/16.03.2016, καθιερώθηκε η 11η Νοεμβρίου, επέτειος της απελευθέρωσης του Άργους Ορεστικού από τον τουρκικό ζυγό το έτος 1912, ως δημόσια εορτή τοπικής σημασίας για το Δήμο Άργους Ορεστικού.




Δεν υπάρχουν σχόλια: