ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Μητσοτάκης:Τα πέντε Α της κυβερνητικής μας πρότασης

iefimerida.gr
Ως την πιο επικίνδυνη κυβέρνηση που πέρασε από την Ελλάδα χαρακτήρισε την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα του 10ου Τακτικού Συνεδρίου της ΝΔ.
«Ο τυχοδιωκτισμός και η ανικανότητα της «πρώτη φορά Αριστεράς» μας γύρισαν πολύ πίσω», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και επεσήμανε: «Στόχος μας να αναμορφώσουμε την Ελλάδα. Να τελειώνουμε με τον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ».
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΔ «η κατάσταση στη χώρα γίνεται χειρότερη μέρα με τη μέρα. Οι πολίτες δοκιμάζονται. Νιώθουν τεράστια αβεβαιότητα. Αισθάνονται ασφυξία», και καταλόγισε «εγκληματικές ευθύνες» στην κυβέρνηση.
«Αυτό που με θυμώνει και με κάνει να αγανακτώ είναι ότι ο ελληνικός λαός με την μεγάλη ευρηματικότητα, με την αγωνιστικότητα του, το κουράγιο στα δύσκολα, το φιλότιμο, την ανθρωπιά, έχει περιέλθει σε μια κατάσταση συλλογικής κατάθλιψης», προσέθεσε.

Τι είπε για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, Καραμανλή, Σαμαρά
Ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε και στους τρεις πρώην πρωθυπουργούς που παρευρέθηκαν στο συνέδριο της ΝΔ, με πρώτο τον Επίτιμο: “Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο άνθρωπος που νίκησε το λαϊκισμό, που γκρέμισε το καθεστώς ΠΑΣΟΚ, που προώθησε τολμηρές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις και σήμερα στα 98 του βλέπει τις ιδέες του να δικαιώνονται και τη συμβολή του να αναγνωρίζεται.
Ο Κώστας Καραμανλής, ο άνθρωπος που ξαναέδωσε ισχυρό λαικό έρεισμα στη ΝΔ που συγκρούστηκε με τα συμφέροντα που δεν προσκολλήθηκε στην καρέκλα, που τόλμησε να μιλήσει με αλήθειες, που μας έκανε υπερήφανους στο Βουκουρέστι.
Ο Αντώνης Σαμαράς, ο άνθρωπος που έκανε τα πάντα για να κρατήσει την Ελλάδα, στην Ευρωζώνη, που βρέθηκε με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ, που το 2014 είχε καταφέρει να βγάλει τη χώρα από την κρίση με σκληρό πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων”.
Ξεχωριστή μνεία έκανε στο Βαγγέλη Μεϊμαράκη, που όπως είπε “κράτησε την παράταξη ενωμένη και όρθια”.

Ανοίγω νέο κεφάλαιο στη ΝΔ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στη Νέα Δημοκρατία, υπογραμμίζοντας πως το κόμμα τολμά να αλλάξει, αφήνοντας πίσω του το παρελθόν.
«Για μένα δεν υπάρχουν καραμανλικοί, μητσοτακικοί, σαμαρικοί. Το απέδειξα με τις πράξεις μου. Οδηγός μου είναι μόνο η αξιοκρατία», ανέφερε και συνέχισε:
«Δεν θα προδώσω την εμπιστοσύνη σας. Μου δώσατε μια εντολή ΝΔ από την αρχή και αυτό κάνουμε. Μέρα με τη μέρα κερδίζουμε εμπιστοσύνη και εκτίμηση. Τον Ιανουάριο μου αναθέσετε μια πολύ μεγάλη ευθύνη: Να βγάλουμε τη χώρα από την ασφυξία. Να φέρουμε οξυγόνο στην Ελλάδα μας»
«Δεν θέλουμε να κερδίσουμε τις επόμενες εκλογές, θέλουμε να αλλάξουμε την Ελλάδα. Αυτό είναι το χρέος μας απέναντι στην πατρίδα», τόνισε.
«Αφήνουμε πίσω μας κακές πρακτικές του παρελθόντος. Παραγοντισμοί και φέουδα δεν χωράνε στη Νέα Δημοκρατία όπως την ονειρευόμαστε», προσέθεσε.
«Ναι! Μπορούμε ακόμα και τώρα να τα καταφέρουμε. Να βγάλουμε τη χώρα από την ασφυξία, από το τέλμα. Αφήνουμε πίσω την κρίση και τα λάθη του χθες. Xτίζουμε την Ελλάδα του 2021, την περήφανη Ελλάδα της εθνικής αυτοπεποίθησης», επεσήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ.
Στην ομιλία του δεν παρέλειψε να μιλήσει για τις δύο θεμελιώδεις αρχές: την ελευθερία και την αλληλεγγύη, ενώ γνωστοποίησε και την κυβερνητική πρόταση της Νέας Δημοκρατίας διαπερνούν «τα 5 Άλφα», Ανάπτυξη – Αξιοκρατία – Αλληλεγγύη – Αριστεία – Αξιοπιστία.
«Η Νέα Δημοκρατία είναι ο καταλύτης για τη δημιουργία μιας τέτοιας συμφωνίας αλήθειας που θα συμπεριλάβει όλες τις δημιουργικές φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις του τόπου. Μία Συμφωνία με δύο μόνο άρθρα:

Άρθρο 1: Οι πολίτες μας εμπιστεύονται να χαράξουμε την πορεία που θα ακολουθήσουμε. 

Άρθρο 2: Εμείς λέμε και πράττουμε πάντα την αλήθεια, όποια κι αν είναι αυτή, σε κάθε σημείο της κοινής μας πορείας.

Εμείς σήμερα δεσμευόμαστε και υπογράφουμε τη Συμφωνία Αλήθειας με όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες πολίτες. 
Με τη Συμφωνία Αλήθειας και τη συμμετοχή της πλατιάς πλειοψηφίας των πολιτών θα τα καταφέρουμε. Το εγγυώμαι. 
Την κυβερνητική πρόταση της Νέας Δημοκρατίας διαπερνούν «τα 5 Άλφα»: ΑνάπτυξηΑξιοκρατίαΑλληλεγγύηΑριστείαΑξιοπιστία, κάθε ένα εκ των οποίων αντανακλά μια θεμελιώδη αξία για μας και την πολιτική μας», είπε χαρακτηριστικά.
«Οι ενεργοί πολίτες πολλαπλασιάζονται στις τάξεις μας γιατί γνωρίζουν ότι εμείς είμαστε το κόμμα που θα δώσει τη λύση.
Ενωμένοι ξεκινάμε τη μάχη για να δυναμώσουμε ξανά την Ελλάδα. Να της δώσουμε οξυγόνο. Είμαστε η πανίσχυρη δύναμη αλλαγής. Ξεκινάμε τη νέα μεγάλη αποστολή μας. Σηκώνουμε τις σημαίες ενός νέου ξεκινήματος. Είμαστε η πανίσχυρη δύναμη αλλαγής. Ξεκινάμε τη νέα μεγάλη αποστολή μας. Σηκώνουμε τις σημαίες ενός νέου ξεκινήματος», κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: