ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

RUN GREECE - ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ξεκίνησαν οι εγγραφές!

Στηρίζω την εκδήλωση συμμετέχοντας

Οι online εγγραφές για τους αγώνες RUN GREECE - ΚΑΣΤΟΡΙΑ άνοιξαν την Κυριακή 17 Απριλίου 2016.
Οι εγγραφές για τον Ημιμαραθώνιο Δρόμο, τους Αγώνες 5χλμ και 10χλμ αλλά και τον Αγώνα Παιδιών του RUN GREECE ΚΑΣΤΟΡΙΑ υποβάλλονται μέσω της ιστοσελίδας (πατώντας εδώ) ή με την συμπλήρωση της σχετικής έντυπης αίτησης που μπορείτε να προμηθευθείτε από την Τετάρτη 20 Απριλίου 2015, στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας (τηλ. 24670 23555).

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ
Οι εγγραφές ολοκληρώνονται με τη συμπλήρωση των ορίων συμμετοχής ανά αγώνα ή την Τρίτη 10 Mαίου 2016, στο βαθμό που τα άρια συμμετοχής δεν έχουν συμπληρωθεί νωρίτερα. Όσοι εκ των συμμετεχόντων έχουν υποβάλλει την εγγραφή τους μέχρι τις 3 Μαίου 2016 θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τυπωμένο το όνομά τους επάνω στον αριθμό συμμετοχής τους.
Εγγραφές μετά τις 10 Μαίου θα είναι δυνατές μόνο εφόσον δεν έχουν συμπληρωθεί τα παρακάτω όρια συμμετοχής και μόνο το Σάββατο 14 Μαίου 2016 στο Κτίριο της Περφιερειακής Ενότητας Καστοριάς από όπου όλοι οι δρομείς θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους.

ΟΡΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧHΣ

Το όριο συμμετοχής στον αγώνα είναι 3.300 δρομείς
Ημιμαραθώνιος: 400
Αγώνας 10χλμ: 600
Αγώνας 5χλμ: 1500
Αγώνας Παιδιών: 800

ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η συνδρομή συμμετοχή τόσο στον Ημιμαραθώνιο όσο και στους Αγώνες 5 και 10χλμ είναι 5 Ευρώ.
Η καταβολή της συνδρομής συμμετοχής σας μπορεί να γίνει:
(α) είτε μέσω πιστωτικής κάρτας στην περίπτωση online εγγραφής,
(β) είτε μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό 08048057981 (Τράπεζα ΕΘΝΙΚΗ - ΙΒΑΝ: GR0601100800000008048057981) - Δικαιούχος: ΣΕΓΑΣ
(γ) είτε με μετρητά κατά την παράδοση συμπληρωμένης έντυπης αίτησης συμμετοχής.
Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση στον παραπάνω τραπεζικό λογαριασμό, θα πρέπει το ονοματεπώνυμό σας να αναγράφεται υποχρεωτικά στην αιτιολογία της κατάθεσης, ενώ θα πρέπει να αποστέλλετε άμεσα αντίγραφο της απόδειξης κατάθεσης με φαξ ή email στο αρμόδιο γραφείο του ΣΕΓΑΣ (fax: 2109331152, email: \n )'>info@run-greece.gr). 

ENHMEΡΩΣΗ ΔΡΟΜΕΩΝ
Σε περίπτωση που κάνετε online εγγραφή ή δηλώσετε το email σας στην έντυπη αίτηση συμμετοχής που θα συμπληρώσετε, θα λάβετε ηλεκτρονική ενημέρωση για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας μέσα σε πέντε εργάσιμες ημέρες. Οι επιβεβαιωμένες δηλώσεις συμμετοχής θα λάβουν ένα δεύτερο email από τη διοργάνωση τρεις μέρες πριν τον αγώνα με τον αριθμό συμμετοχής του δρομέα (bib number) και τις οδηγίες παραλαβής του.
Εάν δεν έχετε email ή δεν το δηλώσατε πάνω στην αίτηση συμμετοχής σας, τότε μπορείτε να μάθετε τον αριθμό συμμετοχής σας από την παρούσα ιστοσελίδα πατώντας στο menu "Λίστες Εκκίνησης - Ηράκλειο" που θα ενεργοποιηθεί τρεις μέρες πριν τον αγώνα.
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΛΟΙΠΟΥ ΥΛΙΚΟΥ – ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής του από το Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης Run Greece ΚΑΣΤΟΡΙΑ, το οποίο θα λειτουργήσει στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς (παλιά Νομαρχία) το Σάββατο 14 Μαίου 2016 από τις 10.00 έως τις 20.00.
Η παραλαβή του αριθμού συμμετοχής γίνεται με επίδειξη του email που έχει λάβει προηγούμενα ο δρομέας (εφόσον έχει δηλώσει διεύθυνση email) και αναφέρει τον αριθμό συμμετοχής του και της αστυνομικής του ταυτότητας ή άλλου αντίστοιχου εγγράφου(διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ).
Για τον δρομέα που αδυνατεί να παραλάβει ο ίδιος τον αριθμό συμμετοχής του υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής του από άλλο άτομο. Στη περίπτωση αυτή, το άτομο που θα παραλάβει θα πρέπει να έχει μαζί του μία απλή φωτοτυπία της ταυτότητας ή αλλου επίσημου εγγράφου του δρομέα και αντίγραφο του email με τον αριθμό συμμετοχής του δρομέα. Διαφορετικά δεν θα είναι δυνατή η παραλαβή του αριθμού.
Σε περίπτωση που κάποιος δρομέας δεν γνωρίζει εκ των προτέρων τον αριθμό συμμετοχής του, μπορεί να το μάθει από την παρούσα ιστοσελίδα στην ενότητα "Λίστες Εκκίνησης - Καστοριά" που θα ενεργοποιηθεί τρεις μέρες πριν τον αγώνα.
Ο κάθε δρομέας παραλαμβάνει φάκελο που περιλαμβάνει (ισχύει για τους συμμετέχοντες στον Ημιμαραθώνιο Δρόμο και τους αγώνες 5χλμ και 10χλμ):
Τον αριθμό συμμετοχής του με ενσωματωμένο chip χρονομέτρησης
Παραμάνες για τον αριθμό συμμετοχής
Αυτοκόλλητο με τον αριθμό συμμετοχής για την τσάντα του δρομέα
Επίσης παραλαμβάνει την Τσάντα του Δρομέα με τις Τεχνικές Οδηγίες του αγώνα
Στην περίπτωση του Αγώνα Παιδιών, ο αριθμός συμμετοχής και οι παραμάνες δεν δίνονται σε φάκελο αλλά χωριστά, καθώς δεν περιλαμβάνεται chip χρονομέτρησης (δεν υπάρχει χρονομέτρηση στον Αγώνα Παιδιών)

Δεν υπάρχουν σχόλια: