ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Στο ΚΕΕΛΠΝΟ ο Πολάκης, για "ξεκαθάρισμα"...

Ας προσέχουν, γιατί το παλικάρι από τα Σφακιά βαράει!

Στο κτίριο του ΚΕΕΛΠΝΟ μετέβη λίγο μετά τις δέκα το πρωί ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, μετά και τις αποκαλύψεις για παρέμβασή του προκειμένου να διορισθούν 100 γιατροί στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) που είχε ανατεθεί στο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ).
Εξερχόμενος του κτηρίου του ΚΕΕΛΠΝΟ ο υπουργός Υγείας επέμεινε οι απαντήσεις δόθηκαν με το χθεσινό δελτίο τύπου όπου ομολογεί την παρέμβασή του προσθέτοντας ότι «ξεκαθαρίσαμε ορισμένα πράγματα».
Επέμεινε ότι ο έλεγχος που ο ίδιος με τη μετακλητή υπάλληλο του υπουργείου και στενή συνεργάτιδά του έκαναν στις αιτήσεις έδειξε ότι «υπήρχαν λάθη στη μοριοδότηση» και υποσχέθηκε ότι «άμεσα θα δημοσιευθούν οι πίνακες μετά την υποβολή ενστάσεων».
Υποστηρίξε, επίσης, ότι οι σχέσεις τους με τον διοικητή του ΚΕΕΛΠΝΟ είναι «άριστες» ενώ σε ερώτηση για το αν σκέφτεται να παραιτηθεί απάντησε ειρωνικά με τη μαντινάδα «Που χει γρε στο πεθυμιό της, το θωρεί και στο όνειρό της».
Σύμφωνα με πληροφορίες, το Δ.Σ.του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων θα συζητήσει ακόμη και την ακύρωση του διαγωνισμού μετά τις διαστάσεις που έχει πάρει το ζήτημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: