ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

60 βουλευτές της ΝΔ συνιστούν... Μεϊμαράκη.

Το κόμμα δεν είναι μόνο οι Βουλευτές! Πρωτίστως, είναι  η πληγωμένη, η προδομένη και τελείως λησμονημένη "ΒΑΣΗ" της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ... Δεν θα πρέπει να ερωτηθεί, ώστε να ισχυροποιηθεί ο τέως πρόεδρος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ.;
Επιλογή ΦΩΤΟ: Λεωνίδας Οικονομίδης
thetoc.gr
Ισχυροποιείται όλο και περισσότερο το σενάριο να παραμείνει στην ηγεσία της ΝΔ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης για περισσότερους μήνες και σε κάθε περίπτωση φαίνεται ότι μάλλον αποτρέπεται το ενδεχόμενο να στηθούν κάλπες για την ηγεσία της συντηρητικής παράταξης στις 30 Αυγούστου. Σήμερα στις 16:00 συνεδριάζει η Εκτελεστική Γραμματεία και το Πολιτικό Συμβούλιο της ΝΔ υπό τον Ευαγγ. Μεϊμαράκη. 

Οι 60 περίπου υπογραφές βουλευτών της ΝΔ που συγκεντρώθηκαν χθες το βράδυ στη Βουλή για να αποτρέψουν την εκλογή νέας ηγεσίας την τελευταία Κυριακή του επομένου μήνα, λειτουργούν ανασταλτικά για τα σενάρια πολλών, αλλά και όλα θα κριθούν στην αυριανή συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής. Εκεί θα φανεί εάν το κόμμα θα μπει σε τροχιά εσωστρέφειας ή όχι και θα αποδειχθεί εάν ο Βαγγ. Μεϊμαράκης καταφέρει να λάβει την εξουσιοδότηση που ήθελε εξ αρχής για να μπορεί να διαχειριστεί τις προκλήσεις του επόμενου διαστήματος ή θα απορριφθεί και θα προχωρήσει στην υλοποίηση της απόφασής του για κάλπες στις 30 Αυγούστου.

Ο ρόλος Καραμανλή
Πάντως ο ίδιος είδε με ικανοποίηση τους 60 βουλευτές να ζητούν την παραμονή του, αλλά η μάχη θα δοθεί στην Πολιτική Επιτροπή, όπου θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Κρίσιμος παράγοντας για την χθεσινή διαδικασία αποτέλεσε σύμφωνα με πληροφορίες και ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής που παρασκηνιακά έθεσε με σαφήνεια το θέμα της εσωστρέφειας στις συζητήσεις που είχε, τόσο με τον ίδιο τον Βαγγ. Μεϊμαράκη όσο και με άλλους βουλευτές που κινητοποιήθηκαν. Εξάλλου, πίσω από την κίνηση για τη συλλογή υπογραφών του κειμένου, το οποίο δεν υπέγραψε η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Μάκης Βορίδης και ο Αδ. Γεωργιάδης, ήταν κυρίως ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο Κώστας Αχ. Καραμανλής και ο Γιώργος Κουμουτσάκος.


"Ή μένω αρχηγός ή κάλπες στις 30 Αυγούστου"
Ο Βαγγ. Μεϊμαράκης θα πάει αύριο στην Π.Ε. και θα θέσει το δίλημμα: ή θα λάβει εξουσιοδότηση για ικανό διάστημα, ώστε να έχει ευχέρεια κινήσεων και να δρομολογήσει ο ίδιος τις διαδικασίες και πιθανότατα να ηγηθεί αυτός της ΝΔ εάν γίνουν οι εκλογές το φθινόπωρο ή αλλιώς θα επιμείνει να στηθούν κάλπες στις 30 Αυγούστου.
Οι υπογραφές άρχισαν να συγκεντρώνονται από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης, ως αντίδραση στην απόφαση του Βαγγ. Μεϊμαράκη να δρομολογήσει τις διαδικασίες για άμεση εκλογή προέδρου μετά την αντίδραση των Μ. Βορίδη, Αδ. Γεωργιάδη και Κυρ. Μητσοτάκη που ήθελαν άμεσα να γίνει η εκλογική διαδικασία. «Αφού δεν με θέλουν και εγώ δεν θα μείνω με το ζόρι. Φεύγω και ας κάνουν ότι θέλουν» είπε και σήμανε αμέσως συναγερμός, ενώ φαίνεται ότι τελικά μετέβαλλε στάση και ο τέως Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς διαρρέοντας μέσω συνεργατών του ότι και ο ίδιος δεν θέλει εν μέσω θερινής ραστώνης και όσο υπάρχει η εκκρεμότητα με τη χώρα να γίνει μια εκλογική αναμέτρηση που εν πολλοίς θα είναι και επιζήμια για τη ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: