ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Κ. Γλέζο, αναπόφευκτη η μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ, αν θέλει να κυβερνήσει.

Ένα αριστερό - κομμουνιστικό κόμμα, αν δεν υποστεί μετάλλαξη είναι αδύνατον να κυβερνήσει στο έντονο καπιταλιστικό περιβάλλον που ζούμε!
Γι' αυτό και ο υπέργηρος πολιτικός (άργησε πολύ να αποσυρθεί από την πολιτική), γέρασε στην αντιπολίτευση. 
Ο Τσίπρας όμως, θέλει να κυβερνήσει. Οπότε αναπόφευκτη η μετάλλαξη, κ. Γλέζο. 
Όλα τ' άλλα, είναι ρομαντικοί εκτροχιασμοί...
Σας εύχομαι καλό κατευόδιο...

Δηλώσεις Γλέζου
Περιμένω και θέλω ο Τσίπρας να ταυτιστεί με την ιστορία, λέει το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς Μανώλης Γλέζος που κάνει ωστόσο λόγο για μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν είναι πλέον ο ίδιος και επιτίθεται στους συντρόφους του λέγοντας πως ίσως τους άλλαξαν οι υπουργικές καρέκλες και τα κοστούμια.
Σε συνέντευξή του στον Αlpha 989 ο Μανώλης Γλέζος ανέφερε χαρακτηριστικά “λέμε κυβέρνηση, αλλά κυβερνά; Η εκτελεστική εξουσία πρέπει να εκτελεί τις αποφάσεις των οργάνων και των συνελεύσεων” και ξεκαθάρισε ότι “δεν υπάρχουν ιδιοκτήτες στον ΣΥΡΙΖΑ, όλοι είμαστε ιδρυτές και ισότιμα μέλη, υπάρχουν ισότιμες πολιτικές δυνάμεις”

Ως προς τον άμεσο κίνδυνο ρήξης ο κ. Γλέζος είπε πως “δεν είναι ώρα για διαζύγια. Εγώ δεν είμαι υπέρ της μιας άποψης και της μιας γραμμής” ωστόσο πρόσθεσε με νόημα ότι “αν μερικοί θεωρούν ότι πρέπει να ανανεωθεί η ηγεσία οφείλουμε -και πριν τη συμφωνία- να ρωτήσουμε τα μέλη μας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: