ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Φίλης και Καμμένος, συμπλέουν. Τους φταίνε μόνον οι "εταίροι" μας!

κύριοι, μήπως το πραξικόπημα συντελέστηκε από εσάς, που μετεκλογικά χάσατε  ταυτότητες, πυξίδες και προσανατολισμό;  Εκτός αν είστε θιασώτες της  μετάλλαξης...
Επιλογή φωτο: Λεωνίδας Οικονομίδης

«Σήμερα θα απαντήσουμε στο πραξικόπημα που επιχειρήθηκε σε βάρος της χώρας», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση κινδύνεψε από δυνάμεις του εξωτερικού. «Δεν πρέπει να υπάρξει αριστερή παρένθεση, δεν πρέπει να πέσει η κυβέρνηση από ανθρώπους της αριστεράς» πρόσθεσε.

Εν συνεχεία εξέφρασε τη διαφωνία του όσον αφορά στο ενδεχόμενο να ανατραπεί η λαϊκή βούληση όπως εκφράστηκε στις εκλογές.«Δεν πρόκειται να συμπράξουμε στην ανατροπή της λαϊκής βούλησης του Ιανουαρίου.Θα ακούσουμε τι έχουν να πουν και οι 30 βουλευτές που διαφωνούν» σημείωσε.

Θα λάβουμε ομόφωνες αποφάσεις δήλωσε εξερχόμενος της συνεδρίασης της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος. "Προχθές συντελέστηκε πραξικόπημα στην καρδιά της Ευρώπης. Εκβιάστηκε ο Αλέξης Τσίπρας με ένα κείμενο τελείως διαφορετικό από εκείνο συμφωνήσαμε στο Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας", είπε ο κ. Καμμένος.

Όπως είπε, πάντως, κάποιοι επιθυμούν διακαώς να πέσει η κυβέρνηση και να έρθει μια άλλη κυβέρνηση που δεν έχει επιλέξει ο λαός, ανατρέποντας το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. "Δεν θα το επιτρέψουμε αυτό", τόνισε και πρόσθεσε: Στηρίζουμε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. Θα ψηφίσουμε αυτά που συμφωνήσαμε στο Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών και όχι άλλα μέτρα τα οποία επιβάλλονται κατά παράβαση της συμφωνίας που είχαμε κάνει... Θα προχωρήσουμε μαζί με τον πρωθυπουργό και τον ελληνικό λαό", πρόσθεσε.

Όπως ανακοίνωσε ο Τέρενς Κουίκ σε συνεννόηση με τον Αλέκο Φλαμπουράρη θα αναλάβει τον τομέα για την καταπολέμηση της διαφθοράς στα υπουργεία. «θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα" είπε σχετικά.

Έξι μήνες τι περιμένατε; να κλείσουν οι τράπεζες και μετά; Λόγια, λόγια, λόγια...

Δεν υπάρχουν σχόλια: