ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Ο στρατός θα τροφοδοτήσει την αγορά και με φάρμακα!

Πόσες ακόμη ανοησίες θα ακούσουμε! Άλλη μία απόδειξη ότι έχει χαθεί το μέτρο...

antenna.gr
"Ο στρατός μπορεί να παράξει και να τροφοδοτήσει την ελληνική αγορά με φάρμακα" ήταν η δήλωση της βουλευτού του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων (ΑΝΕΛ) Σταυρούλας Ξουλίδου, στα πλαίσια της εκστρατείας ενημέρωσης υπέρ του "Όχι" στους δήμους της Β' Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, μαζί με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σ. Φάμελλο. Όπως γραφεί το politesoraiokastrou.gr, η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων μιλώντας στο δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους του Ωραιοκάστρου αποκάλυψε, έχοντας όπως είπε την άδεια του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου, πως η στρατιωτική φαρμακοβιομηχανία είναι έτοιμη να τροφοδοτήσει την ελληνική αγορά με 45 φάρμακα πρώτης ανάγκης για τους επόμενους 10 μήνες αν παραστεί ανάγκη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: