ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Άργος Ορεστικό:Μία υπέροχη, καλοκαιρινή βραδιά, γεμάτη μελωδίες

Μια  βραδιά πολιτισμού, με άκρως ρομαντική διάθεση...
Ο Σωτήρης Κωστόπουλος, ακούραστος και ανεξάντλητος, για περισσότερες από 4 ώρες τραγούδησε 
Μια υπέροχη μουσική βραδιά με φόντο την πανσέληνο Ιουλίου και συντροφιά αγαπημένα έντεχνα τραγούδια Ελλήνων συνθετών, είχαμε την τύχη να απολαύσουμε χθες Τετάρτη 29 Ιουλίου, όσοι βρεθήκαμε στο αναψυκτήριο του Δημοτικού Πάρκου. 
Τη μαγευτική βραδιά προσέφερε το δίδυμο Σωτήρης Κωστόπουλος και Δημήτρης Γεωργίου, με τις ζεστές και μελωδικές  φωνές τους..
Ο Δημήτρης και ο Σωτήρης, κατάφεραν να μας χαρίσουν μία αξέχαστη ομολογουμένως βραδιά, ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες Ελλήνων συνθετών και τραγουδοποιών και για λίγες ώρες μάς έκαναν να ταξιδέψουμε, να ονειρευτούμε, να γελάσουμε και να ξεχαστούμε!



Η συνάδελφος Λόλα Μπέσιου, απολαμβάνει με στοχαστικότητα τον ερμηνευτή να ερμηνεύει το "αεροπλάνο" του Κώστα Χατζή
Ήταν μια βραδιά, βγαλμένη από τα παλιά...

Όταν έφυγε ο πολύς κόσμος, οι δύο καλλιτέχνες με περισσή διάθεση, ήρθαν στο τραπέζι μας και χωρίς τη βοήθεια της τεχνολογίας (μικρόφωνα, ενισχυτές) συνέχισαν το πρόγραμμά τους.
Εμείς, χωρίς να χάσουμε την ευκαιρία ανταποκριθήκαμε με ενθουσιασμό, ενώνοντας τις φωνές μας με τις δικές τους τραγουδώντας μαζί τους, κάτω από τα δέντρα και τον έναστρο καθαρό αργίτικο ουρανό, χειροκροτώντας θερμά τους δύο κιθαρωδούς για την άψογη εκτέλεση και την επιλογή των τραγουδιών.
Ο συμπολίτης μας, Δημήτρης Γεωργίου, συνοδευόμενος ερμηνευτικά από τις συναδέλφους και "κολλητές", Μαρία Σκραπαρλή και Αφροδίτη Μπελονάκη
Συνάντηση μετά από πολλά χρόνια!
Στο παρελθόν είχαμε διασκεδάσει αρκετές φορές με την Μαρία και το Δημήτρη. Χθες στο αναψυκτήριο, είχαμε την ευκαιρία να ξανανταμώσουμε όπως τον παλιό καλό καιρό.
Η επιθυμία του αγαπητού Δημητρίου  πραγματοποιήθηκε, αφού ο Σωτήρης τραγούδησε αξέχαστα τραγούδια του σπουδαίου και αείμνηστου Νίκου Ξυλούρη.
Η Μαρία Παγκουλίδου, με το σύζυγό της Δημήτρη Χαριζόπουλο
Η Δήμητρα Μαυρομάτη και η Δέσποινα Σπυροπούλου, τραγουδούν "Αχ! Ελλάδα, σ' αγαπώ!"
 Μαρία και  Αφροδίτη
Η πρώτη επέστρεψε από Αθήνα και η δεύτερη φεύγει για ολιγοήμερες διακοπές. Κορίτσια, όπου και αν πάτε, σαν το Άργος δεν θα βρείτε!
Τελικά τη "Δραπετσώνα", κ. Νούλη, δεν την είπαν... Είχε και γενέθλια ο Μίκης Θεοδωράκης! Τραγουδήσαμε όμως, άλλες αξέχαστες δημιουργίες του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη. 
Σας εύχομαι να περάσετε ευχάριστα στην Πάργα. Το Άργος θα είναι εδώ και θα σας περιμένει...  Δημήτρη, να μου φέρεις ένα μπουκάλι με θαλασσινό νερό, γιατί φέτος δεν προβλέπεται να τα... βρέξω!
Μετά που έφυγε ο πολύς κόσμος, το τραγούδι συνεχίστηκε "μπιζ-μπιζέ"

Μέσα σε αυτή την πολιτική ασχήμια των τελευταίων ημερών, ο Σωτήρης και ο Δημήτρης, κατάφεραν να μας θυμίσουν την όμορφη πλευρά της ζωής. Απολαύσαμε έως τις τρεις τα ξημερώματα (ασυνήθιστη άπνοια για την περιοχή μας έως εκείνη την ώρα) το έντεχνο μουσικό πρόγραμμά τους.
Συγχαρητήρια στους εμπνευστές και συντελεστές της εκδήλωσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: