ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Παράταση αποσπάσεων εκπαιδευτικών Υπευθύνων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας, Πολιτιστικών Θεμάτων, Σχολικών Δραστηριοτήτων κ.λ.π.

Για ποιο λόγο παρατείνεται η θητεία τους και ως πότε;

Απόφαση την οποία υπέγραψε ο Αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Τάσος Κουράκης, προβλέπει τα εξής:
1. Την παράταση της θητείας των εκπαιδευτικών οι οποίοι υπηρετούν κατόπιν επιλογής και απόσπασης στις Δ/νσεις Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης όλης της χώρας ως Υπεύθυνοι Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας, Πολιτιστικών Θεμάτων, Σχολικών Δραστηριοτήτων, Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Σ.Ε.Π.) στα ΚΕ.Σ.ΥΠ., Συμβουλευτικών Σταθμών Νέων (Σ.Σ.Ν.), Εργαστηριακών Κέντρων Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Φ.Ε.) και Κέντρων Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών (ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ.) και των οποίων η θητεία λήγει στις 31-08-2015, μέχρι την πλήρωση των σχετικών θέσεων όπως θα προβλέπονται αυτές από νεότερες Υπουργικές Αποφάσεις.

2α. Την παράταση της θητείας των Εκπαιδευτικών, οι οποίοι υπηρετούν στα ΚΠΕ όλης της χώρας και των οποίων η θητεία λήγει την 31-8-2015, μέχρι την πλήρωση των σχετικών θέσεων όπως θα προβλέπονται αυτές από νεότερες Υπουργικές Αποφάσεις.

2β. Την παράταση των θητειών όλων των Διαχειριστικών Επιτροπών των ΚΠΕ, μέχρι την πλήρωση των σχετικών θέσεων των Εκπαιδευτικών στα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: