ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Οι τρεις πρώτες κινήσεις που εξήγγειλε ο νέος αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών

Κάθε φορά που έχουμε παράδοση - παραλαβή θυμούνται τη φοροδιαφυγή! Σε λίγα 24ωρα, δυστυχώς, την ξεχνάν!!
protothema.gr
«Μια μικρή κατηγορία συκοφαντεί την πλειοψηφία των εφοριακών» είπε ο νέος υπουργός - Καμία νέα παράταση στις φορολογικές δηλώσεις, ξεκαθάρισε ο διάδοχος της Νάντιας Βαλαβάνη στο υπουργείο Οικονομικών

Άγριο φοροκυνηγητό κατά της φοροδιαφυγής εξήγγειλε ο νέος αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής από την κυρία Βαλαβάνη, ώστε να εισπραχθούν όλοι οι έμμεσοι φόροι που επέβαλε η κυβέρνηση.

Ο κ. Αλεξιάδης ανακοίνωσε τα τρία πρώτα μέτρα στα οποία προχωρά από σήμερα:

1. Άμεσα θα ξεκινήσουν σαρωτικοί έλεγχοι στην αγορά, στην διακίνηση, στις τουριστικές περιοχές. Θα υπάρξει κινητοποίηση όλου του δυναμικού του ΣΔΟΕ, του μικρού ΣΔΟΕ και ολόκληρου του δημοσίου τομέα. «Η αύξηση του ΦΠΑ θα πάει στο ταμείο του κράτους, όχι στις τσέπες επιτήδειων» τόνισε 

2. Φορολογικές δηλώσεις: δεν θα δοθεί καμία άλλη παράταση, ο φορολογικός μηχανισμός θα ασχοληθεί με άλλα πράγματα, ελέγχους κλπ. Έστειλε και μήνυμα σε όλους να κλείσουν άμεσα την εκκρεμότητά τους.

3. Ελεγχοι κατά της διαφθοράς στους εφοριακούς και τελωνειακούς: ο κ. Αλεξιάδης μπήκε αμέσως-αμέσως στα «χωράφια» της ΓΓΔΕ κυρίας Κατερίνας Σαββαΐδου λέγοντας πως «όλοι οι υπάλληλοι θα κρίνονται με την απόδοση», «δεν θα φτιάξουμε κομματικό κράτος» και τονίζοντας πως «μία μικρή κατηγορία συκοφαντεί την πλειοψηφία των εφοριακών». Προανήγγειλε ότι άμεσα θα ληφθούν μέτρα για την διαφάνεια και την καταπολέμηση της διαφθοράς, τα οποία εξετάζονται ήδη. 

Από πλευράς του ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος τόνισε πως «είναι μείζον θέμα η φοροδιαφυγή» και ότι η κυβέρνηση ετοιμάζει νέα συστήματα για την κλαταπολέμησή της. «Ο Αλεξιάδης έχει και την δύναμη και τη γνώση για να προχωρήσει» σημείωσε με νόημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: