ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο “κουρελού”

Λέτε να συζητηθεί στα θερινά τμήματα της Βουλής, με άδεια την αίθουσα; Εδώ, ο Ν. 1566/1985 ψηφίστηκε εν μία νυκτί σε θερινό τμήμα και ισχύει ακόμη!
ΕΠΙΛΟΓΉ ΦΩΤΟ: Λεωνίδας Οικονομίδης
Αύριο Πέμπτη αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες του esos, ο υπουργός Παιδείας Αριστείδης Μπαλτάς, να καταθέσει το πολυνομοσχέδιο “κουρελού”, προς συζήτηση, στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής.

Το esos θα δημοσιεύσει άμεσα το πολυνομοσχέδιο όταν το παραλάβει από το υπουργείο Παιδείας.

Θυμίζουμε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μειμαράκης το ξεκαθάρισε στη Βουλή ότι τα νομοσχέδια για την παιδεία θα πρέπει να προωθούνται κατόπιν συνεννόησης με την αξιωματική αντιπολίτευση.

Το πολυνομοσχέδιο είχε τεθεί σε δημόσια διαβούλευση όπου συνολικά κατατέθηκαν 6050 σχόλια και προτάσεις.

Ο υπουργός Παιδείας με δημόσια επιστολή δεσμεύτηκε ότι το επιτελείο του θα επεξεργαστεί τα σχόλια αυτά, τα οποία θα λάβει σοβαρά υπ’ όψη στη διαμόρφωση της τελικής μορφής του σχεδίου νόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: