ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Οι διαφωνούντες-αντιμνημονιακοί, αντικαταστάθηκαν από τους προεδρικούς-μνημονιακούς...

κ. πρωθυπουργέ, η Ελλάς  χρειάζεται για τα επόμενα τέσσερα χρόνια κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας. Τέτοιοι ανασχηματισμοί, είναι για εσωτερική κατανάλωση...
Επιλογή φωτο:Λεωνίδας Οικονομίδης

Οι διαφωνούντες βουλευτές κατά την άποψή μου, δεν πρέπει να "παραδώσουν" τις έδρες τους. Αυτοί υπερασπίζονται τις θέσεις και τις αρχές του κόμματος. Άλλοι, εκτροχιάστηκαν!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ, Κόμματα...

Λίγο πριν συμπληρώσει τους έξι μήνες ζωής, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, ο πρωθυπουργός προχώρησε σε ανασχηματισμό, ο οποίος για πρώτη φορά ανακοινώθηκε με non paper.
  • Στο υπουργείο Εσωτερικών, νέο πρόσωπο είναι ο Χριστόφορος Βερναρδάκης, που αναλαμβάνει υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης στη θέση του Γεωργίου Κατρούγκαλου.
  • Υφυπουργός Εσωτερικών, αναλαμβάνει ο Παύλος Πολάκης
  • Στο υπουργείο Περιβάλλοντος, τον Παναγιώτη Λαφαζάνη αντικαθιστά ο Παναγιώτης Σκουρλέτης.
  • Στο υπουργείο Οικονομικών τη θέση της Νάντιας Βαλαβάνη που παραιτήθηκε, αναλαμβάνει ο Τρύφων Αλεξιάδης. 
  • Τη θέση του Παναγιώτη Σκουρλέτη στο υπουργείο Εργασίας αναλαμβάνει ο Γιώργος Κατρούγκαλος και τη θέση του Δημήτρη Στρατούλη αναλαμβάνει ο Παύλος Χαϊκάλης. Με διαφορά πως ο κ. Στρατούλης ήταν αναπληρωτής υπουργός, ενώ ο κ. Χαϊκάλης θα είναι υφυπουργός.
  • Τον Νικόλαο Χουντή στη θέση του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών για θέματα Ευρωπαϊκών Υποθέσεων διαδέχεται η Σία Αναγνωστοπούλου. Δημιουργείται θέση υφυπουργού, την οποία καταλαμβάνει ο δάσκαλος, Ιωάννης Αμανατίδης. 
  • Αντί του Κωνσταντίνου Ήσυχου στο υπουργείο Άμυνας ως αναπληρωτής τοποθετείται ο Δημήτριος Βίτσας.
  •  Κυβερνητικός εκπρόσωπος η Όλγα Γεροβασίλη, με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, να αναλαμβάνει θέση κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου, μαζί με τους Νικόλαο Φίλη και Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: