ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Χωρίς τις υπογραφές Τσίπρα, Λαφαζάνη και Καμμένου η πρόταση προς τους δανειστές

Λαφαζάνης: Το «όχι» δεν θα γίνει «ναι » σε νέα μνημονιακά κρεματόρια

 Στη δημοσιότητα δόθηκε η ελληνική πρόταση, που κατατέθηκε προς τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας [ESM] για τη χρηματοδότηση των δανειακών αναγκών της χώρας από την 01/07/2015 έως τις 30/06/2018, για τρία δηλαδή χρόνια. 
Στην πρόταση, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, περιλαμβάνεται αναφορά για τη ρύθμιση του χρέους καθώς και ένα εμπροσθοβαρές αναπτυξιακό πακέτο ύψους 35 δισ. Σημειώνεται πως μεταξύ άλλων οι ελληνικές προτάσεις προβλέπουν αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών για τους συνταξιούχους, ΦΠΑ 23% στην εστίαση, ένα μεγάλο πακέτο ιδιωτικοποίησεων, σταδιακή προσαρμογή του ορίου συνταξιοδότησης στα 67 έτη, άμεση κατάργηση της έκπτωσης ΦΠΑ στα μεγάλα τουριστικά νησιά, αλλά και της ειδικής φορολογικής μεταχείρισης για τους αγρότες, σαρωτικές αλλαγές στο ασφαλιστικό, προκαταβολή φόρου 100% στις επιχειρήσεις, αλλαγές στη ρύθμιση των 100 δόσεων, νέο ενιαίο μισθολόγιο στο Δημόσιο από τον Ιανουάριο του 2016 και επανεξέταση όλων των επιδομάτων και κινητικότητα των δημοσίων υπαλλήλων κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: