ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Μεϊμαράκης:Για Υγεία και Παιδεία, απαιτείται συνεννόηση από εδώ και στο εξής...

Εθνική συνεννόηση για την παιδεία, κ.πρόεδρε, αλλά ως κόμμα ποτέ δεν την εφαρμόσατε. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, από το βήμα της Βουλής, ξεκαθάρισε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα ψηφίσει τα πρώτα προαπαιτούμενα μέτρα, προκειμένου «να στηρίξει την ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας».
Κάλεσε τον πρωθυπουργό να λήξει το θέμα της συμφωνίας και στη συνέχεια να βρει τη γενναιότητα και το μηχανισμό για να την υλοποιήσει.  Επανέλαβε ότι το κόμμα του θα δώσει με την ψήφο του τη στήριξη στην «ευρωπαϊκή πορεία της χώρας», ωστόσο ξεκαθάρισε ότι θα διεκδικήσει να έχει λόγο επί της κυβερνητικής πολιτικής, σε θέματα όπως η Υγεία, η Παιδεία και σε όσα θεωρούν αυτοί σοβαρά.

Ο πρόεδρος της ΝΔ κατέκρινε τη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης, η οποία έφερε αυτό το άσχημο αποτέλεσμα, παρότι όπως είπε η κυβέρνηση είχε «πολύ ευνοϊκότερη μεταχείριση από τους Ευρωπαίους, σε σχέση με αυτή που είχε η κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ το δεύτερο εξάμηνο του 2014». Στη συνέχεια κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ευθύνεται για τις κλειστές τράπεζες, λέγοντας ότι αν «το καινούργιο» που επαγγελλόταν προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι οι ουρές στις τράπεζες, «τότε ο λαός δεν θέλει αυτό το καινούργιο». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: